GALERIE FOTO Teoria localnicilor: Şoferul care a ucis un bărbat din Sarichioi şi a fugit de la locul accidentului este de la ei din sat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Egor (43 de ani) din Sarichioi a fost găsit vineri dimineaţă, în jurul orei 8.00, pe o stradă lăturalnică din localitate. Trupul bărbatului era într-o baltă de sânge. Cel care a văzut cadavrul a fugit la poliţie şi i-a anunţat de tragedie.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au constatat că bărbatul fusese victima unui accident rutier. Din câte se pare, bărbatul, care se întorcea de la o pomană, se aşezase pe drumul de ţară. Este posibil să fi adormit acolo când o maşina a trecut peste el, l-a agăţat şi l-a rostogolit de câteva ori. Şoferul care l-a ucis nu s-a oprit să dea primul ajutor, ci a plecat mai departe, lăsând cadavrul bărbatului de 43 de ani în urmă.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Egor locuia împreună cu fratele lui vitreg într-o casă sărăcăcioasă. Avea probleme psihice şi nu era căsătorit, nici nu avea copii. Părinţii lui au murit de mult timp, iar de el se ocupau mai mult mătuşa şi unchiul lui, familia Trofim.
Mătuşa victimei, Stepanida Trofim, spune că a auzit azi dimineaţă în sat că cineva l-a găsit pe Igor mort pe drum. „M-am îmbrăcat repede şi m-am dus acolo, dar nici nu l-am văzut. Era poliţie peste tot. Înconjuraseră zona. Am auzit că cineva l-a călcat cu maşina şi a plecat“, povesteşte femeia.
Aceeaşi mătuşă a victimei spune că există posibilitatea ca şoferul care a provocat accidentul să fie de la ei din sat. „Este o stradă întunecată, mică. Nu ştiu dacă alţii, care n-ar fi fost din sat de la noi s-a încumeta pe acolo. Nu este o strada circulată. Mai mult ai noştri trec pe acolo“, spune Stepanida Trofim.
 

Unchiul victimei
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite