Afaceristul tulcean Nicolae Ciuleac, patronul mezelurilor Carniprod: „Regret decesul omului de calitate George Naghi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coleg cu George Naghi în industria cărnii, omul de afaceri tulcean Nicolae Ciuleac spune că l-a cunoscut pe afaceristul din Călăraşi, deşi nu au avut afaceri împreună.

Omul de afaceri Nicolae Ciuleac, patronul Carniprod SA Tulcea spune că l-a cunoscut în urmă cu mult timp pe George Naghy, ambii find implicaţi în industria cărnii. Ciuleac spune că a aflat de la soţia sa de decesul omului de afaceri din Călăraşi.
„Îmi pare foarte rău, acum am auzit şi eu, ce pot spune, condoleanţe familiei. L-am cunoscut pe George Naghy acum mulţi ani de zile, lucrând în acelaşi domeniu am mai purtat discuţii pe profilul activităţii noastre, ne cunoşteam bine.Nu am avut afaceri împreună, dar ne-am înţeles bine mereu“ spune omul de afaceri tulcean.

Colegi de top Forbes

Omul de afaceri Nicolae Ciuleac, patronul Carniprod SA, are o avere de 32 de milioane de euro, potrivit topului „Forbes 500 miliardari“, în care este vecin de clasament cu George Naghy, situânduse pe locul 158.  Carniprod SA, business-ul din industria cărnii pus pe picioare de Nicolae Ciuleac, nu o duce rău pe timp de criză. Cu afaceri de 24,6 milioane de euro în 2009, în scădere faţă de 2008 când a înregistrat 29,1 milioane de euro, Carniprod se poate lăuda, totuşi, cu un profit mai bun cu 500.000 de euro, până la 4,6 milioane de euro. Omul de afaceri, cu dublă cetăţenie, română şi austriacă, susţine că suma totală investită de la intrarea sa în acţionariatul firmei depăşeşte 25 de milioane euro.

Citeşte şi:
George Naghi, patronul Aldis, a murit într-un accident nautic

George Naghi, cel mai bogat locuitor din Călăraş

Cine a fost milionarul George Naghi, patronul Aldis, mort în groaznicul accident nautic

Aceasta este şalupa în care a murit miliardarul George Naghi

Patronul de la Aldis, George Naghi, supranumit George Bush de Călăraşi

Ce spun patronii de mezeluri despre moartea lui George Naghi

Dispariţia milionarului George Naghi, moarte suspectă pentru Poliţie


Acesta este malul de care s-a izbit omul de afaceri cu şalupa

Călăraşiul decretează zi de doliu la înmormântarea milionarului George Naghi

Milionarul George Naghi avea vilă pe plaja din Mamaia

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite