UPDATE George Naghi, cel mai bogat călărășean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri George Naghi are o avere de 28 de milioane de euro, potrivit topului „Forbes 500 miliardari“, ediția 2010, care a fost lansat astăzi

Adevărul Holding a lansat astăzi topul „Forbes 500 miliardari“, ediția 2010, cu clasamentul celor mai bogați români. Ziarul „Adevărul de Seară“ este primul cotidian care prezintă astăzi catalogul „Forbes“. Pe lângă faptul că a realizat clasamentul celor 500 de miliardari români, catalogul este singurul din România care prezintă în exclusivitate topul „Cei mai bogaţi oameni din lume“.Cel mai bogat român este, și în acest an, magnatul Dinu Patriciu.

Județul Călărași are reprezentanți în elita oamenilor de afaceri din România. Primele două locuri din județ sunt ocupate în ordine de George Naghi (locul 192 în topul național) și Marian Petre Miluț (locul 254 în topul național). În pagina 3 găsiți mai multe amănunte despre acești cei mai bogați călărăşeni, în materialele realizate de colegii de la revista Forbes. De mâine, în edițiile „Adevărul de Seară“ Călărași veți citi poveștile lor.

Pe piață, de mâine

Ediţia 2010 a topului Forbes 500 miliardari din România va fi găsită pe piaţă de mâine. Forbes este etalonul mondial în alcătuirea clasamentelor oamenilor de afaceri şi managerilor de succes de pretutindeni.

UPDATE

La aproape 20 de ani de la lansarea în afaceri pe cont propriu, George Naghi, care deţine împreună cu soţia sa producătorul de mezeluri Aldis Călăraşi, unul din principalii jucători pe piaţa internă, e convins că a pus pe picioare un business bun. Fabrica din Călăraşi, o investiţie de circa 70 milioane de euro, este una din cele mai mari unităţi de producţie din ţară, cu o capacitate de aproximativ 150 de tone pe zi.

După ce a dus Aldisul în topul companiilor autohtone, cu o cotă de piaţă de peste 15%, conform estimărilor proprii, investitorul îşi îndreapă atenţia şi spre alte domenii. Vrea să impulsioneze afacerile din agricultură şi zootehnie, dar şi să intre pe un segment nou, cel al comerţului cu cereale.

Pentru Marian Petre Miluţ, exportul pare să devină o prioritate pentru perioada următoare pe fondul scăderii cererii interne, în special pe segmentul prefabricatelor. Producătorul de materiale de construcţii Prefab, companie la care antreprenorul din Călăraşi deţine 80% din acţiuni prin intermediul firmei Romerica International, este prezent deja de câţiva ani pe pieţele din Bulgaria şi Republica Moldova, iar acum sunt vizate în primul rând Ucraina şi Serbia.

În acelaşi timp, omul de afaceri vrea ca firma să devină atractivă şi pentru fondurile de investiţii, un prim pas în acest sens fiind listarea la categoria I a Bursei de Valori Bucureşti.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite