EXCLUSIV Zorro a luat opt ani de închisoare pentru că a furat două mopede „cu pedale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zorro Doroţ, un arădean în vârstă de 23 de ani, se luptă cu judecătorii care i-au dat câte patru ani de puşcărie pentru fiecare moped pe care a dispărut „călare", după ce a fost să agaţe femei într-un sat vecin.

Iosif Stalin este dat afară din casă de Primăria Timişoara pentru că nu are bani de chirie

Tizul lui Zorro, care sâmbătă împlineşte 23 de ani, se roagă de judecătorii Curţii de Apel Timişoara să-i reducă pedeaspă de opt ani, la care a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Arad. „Sunt în penitenciar pentru prima dată de aceea vin cu rugăminte în faţa dumneavoastră să-mi reduceţi din acest mandat pentru două mopede cu pedale", a spus Zorro, joi, în faţa judecătorilor Curţii de Apel Timişoara.

A plecat la agăţat şi a furat

Zorro, originar din localitatea arădeană Şimand, a ajuns după gratii pentru că s-a aventurat să frângă inimi într-un sat vecin, în aprilie 2010. „Am venit dimineaţa în comuna Macea să agăţ fete. Plimbându-mă am ajuns la un bar unde am văzut o motoretă parcată în faţa barului, m-am urcat pe ea şi am plecat spre satul meu. Am fost urmărit de proprietar, însă după câţiva kilometri am lăsat motoreta pe şosea şi am încercat să fug, dar am fost prins", a povestit Zorro procurorilor, potrivit declaraţiei sale care se află la dosarul penal.

Hoţul care a furat două sticle cu apă a luat un an de puşcărie cu executare

Hoţul nu a fost arestat pentru furt, iar a doua zi a furat un moped Piaggio de la un vecin de-al său. Zorro a vândul motoreta după câteva ore. Din cei 270 de lei încasaţi pe pradă nu a apucat să cheltuiască decât zece lei la poker şi a mai cumpărat un pachet de ţigări, după care a fost prins de poliţişti. 



Zorro a comis furturile în aprilier şi fost condamnat după două luni de la comiterea infracţiunilor. În iunie a luat opt ani de închisoare de la magistraţii Judecătoriei Arad. De atunci încearcă să obţină reducerea pedepsei.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite