Un şmecher cu Alfa Romeo a rupt în două un biciclist şi apoi a dat foc maşinii ca să şteargă urmele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ucigaşul a fost găsit de poliţişti în lanul de porumb
Ucigaşul a fost găsit de poliţişti în lanul de porumb

Un tânăr de 21 de ani din Variaş a fost reţinut de poliţiştii timişeni după ce a spulberat un bicilist, în noaptea de miercuri spre joi. Şoferul nu avea permis de conducere, iar maşina nu era înmatriculată.

Un tânăr de 21 de ani, din Variaş, aflat la volanul unui automobil Afla Romeo neînmatriculat, a ucis un biciclist azi-noapte, şi a fugit de la locul accidentului. Şoferul, Vasile Mirea, nu avea permis de conducere, a intrat pe contrasens, pe drumul care leagă localităţile Gelu şi Variaş, şi a spulberat un biciclist în vârstă de 64 de ani care care circula regulamentar. "Din primele cercetări reiese că şoferul care nu avea permis a ajuns pe contrasens şi a accidentat mortal un biciclist", a declarat Marinela Apostolache, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Victima a fost ruptă în două în urma coliziunii cu automobilul, iar şoferul a fugit de la locul accidentului. Fugarul a dus maşina într-un lan de porumb, unde i-a dat foc, ca să-şi şteargă urmele.

Tânărul a fost prins de poliţişti în această dimineaţă. El se ascundea într-o căpiţă de tulei de porumb, din grădina casei sale. Şoferul urmează să fie dus la arestare la Judecătoria Sânnicolau Mare.

Şmecherul cu Ferarri care a băutut o femeie în trafic nu are permis de conducere

Timişoara: Dosar penal pentru un şmecher cu Ferarri care a umilit o femeie în trafic

Călătoriile penale ale ucigaşului cu Ferrari: de la ATV la Ferrari, via Corvette

EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a încercat să tragă în piept asigurările cu 16.000 de euro

EXCLUSIV Poliţistul care a refuzat şpaga ucigaşului cu Ferrari

Ultima oră: Tentativă de jaf la o bijuterie din Brăila

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite