Şmecherul cu Alfa Romeo care a rupt în două un biciclist: „N-am văzut că a murit. Eram ocupat ca să dau foc maşinii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ucigaşul a fost găsit de poliţişti în lanul de porumb
Ucigaşul a fost găsit de poliţişti în lanul de porumb

Tânărul fără permis de conducere, care s-a urcat băut la volan şi a ucis un biciclist, le-a mărturisit judecătorilor că nu şi-a dat seama că a omorât un om, deoarece el era preocupat ca să îşi şteargă urmele de teamă să nu fie prins de poliţie.

Vasile Mirea, de 21 de ani, a fost arestat, astăzi, de judecătorii din Sânnicolau Mare, după ce a făcut o mărturisire şocantă. „Nu am vrut să-l omor. Eu am crezut că e doar rănit. Nu ştiam că e mort. Că eu am plecat cu maşina ca să-i dau foc şi nu am văzut ce a păţit el", a declarat tânărul.

Şoferul, Vasile Mirea, nu avea permis de conducere, a intrat pe contrasens, pe drumul care leagă localităţile Gelu şi Variaş, şi a spulberat un biciclist în vârstă de 64 de ani care care circula regulamentar. "Din primele cercetări reiese că şoferul care nu avea permis a ajuns pe contrasens şi a accidentat mortal un biciclist", a declarat Marinela Apostolache, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Victima a fost ruptă în două în urma coliziunii cu automobilul, iar şoferul a fugit de la locul accidentului. Fugarul a dus maşina într-un lan de porumb, unde i-a dat foc, ca să-şi şteargă urmele.Tânărul a fost prins de poliţişti, joi dimineaţa. El se ascundea într-o căpiţă de coceni de porumb, din grădina casei sale.

Şmecherul cu Ferarri care a băutut o femeie în trafic nu are permis de conducere

Timişoara: Dosar penal pentru un şmecher cu Ferarri care a umilit o femeie în trafic

Călătoriile penale ale ucigaşului cu Ferrari: de la ATV la Ferrari, via Corvette

EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a încercat să tragă în piept asigurările cu 16.000 de euro

EXCLUSIV Poliţistul care a refuzat şpaga ucigaşului cu Ferrari

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite