Prietenii timişorencei ucise într-o explozie cer pe internet să se găsească vinovaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Anderschutz a murit din cauza rănilor suferite în urma exploziei
Alina Anderschutz a murit din cauza rănilor suferite în urma exploziei

Alina Anderschutz, o tânără de 21 de ani, din Timişoara, a fost murit după ce casa în care se afla alături de prietenul ei a explodat, la începutul lunii noiembrie. Prietenii, cunoscuţii şi familia tinerei i-au făcut acesteia un cont pe internet, iar unii dintre ei cer să se facă dreptate şi să fie găsiţi vinovaţii pentru deflagraţie.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL EXPLOZIEI

Tânăra a decedat în 7 noiembrie, după ce s-a zbătut între viaţă şi moarte aproape trei săptămâni la un spital din Bucureşti şi apoi într-o clinică dn Germania. Tânăra a suferit arsuri pe 70% din suprafaţa corpului după ce a fost suprinsă de explozia unei case aflate pe strada Cloşca din Timişoara, în noaptea de 16 spre 17 octombrie. Ea se întorcea din club la casa unui cunoscut, Alexandru Ristin, iar din cauza unor scurgeri de la o ţeavă de gaz, în casă s-au acumulat gaze, iar la un moment dat casa a sărit în aer.

Mama şi sora fetei, dar şi prietenii i-au făcut cont pe comemorări.ro, unde mii de oameni au intrat ca să-şi exprime revolta faţă de ceea ce s-a întâmplat şi să prezinte condoleanţe familiei. O parte dintre cei care au intrat pe acel cont au cerut autorităţilor să facă dreptate şi să găsească vinovaţii pentru explozie.

Mama fetei a postat şi ea zeci de mesaje pe acel cont: "Nu ştiu nici eu ce făcea alexandra acolo...ştiu că erau pe net cand a sărit casa în aer la 3.04 minute...şi alex s-a dus să dea drumul la climă (el nu era în cameră) de aceea alexandra era mai rău: au ajuns la 2.30 din oraş ei ...au fost în club maximus în Piaţa Unirii :((((", a scris mama fetei.

Citeşte cum s-a produs explozia şi ce s-a întâmplat imediat după deflagraţie

Nebunie curată: locatarii s-au întors în blocul aruncat în aer ca să trăiască printre ruine FOTOGALERIE

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite