Apărarea eşuată a criminalei de la Medicină: a vrut să demonstreze că romul a murit înainte de înjunghiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocaţii lui Carmen Bejan, de 21 de ani, au încercat să demonstreze că Trifu Schroth, romul tranşat în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, a murit după ce a fost bătut de Sergiu Florea şi înainte să fie înjunghiat de Carmen.

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

Avocaţii lui Carmen Bejan au încercat o strategie de apărare cu ajutorul căreia să arunce întreaga responsabilitate pentru crimă asupra lui Sergiu Florea. Apărătorii au cerut medicilor legişti să stabilească dacă Trifu Schroth, care a fost bătut de Sergiu şi înjunghiat de Carmen, a murit din cauza bătăii administrate, înainte ca tânăra să apuce să-l înjunghie.

Astfel, avocaţii sperau că un nou raport al medicilor legişti de la Institutul de Medicină Legală din Timişoara o să demonstreze exact ce îşi doresc ei, ca să poată pleda ulterior în faţa judecătorilor Curţii de Apel Timişoara, că studenta măcelară de la Medicină nu este vinovată de crimă.

Noul raport al medicului legist indică faptul că Tr ifu Schroth a murit în urma înjunghierii, iar apărarea avocaţilor lui Carmen Bejan s-a prăbuşit, aceştia solicitând o amânare. Procesul a fost amânat pentru ianuarie 2011.

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult”

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

GALERIE FOTO CU STUDENTA UCIGAŞĂ DE LA MEDICINĂ

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite