EXCLUSIV Şeful Poliţiei a fost filmat trecând pe roşu ca şmecherii. Şefii Direcţiei Poliţiei Rutiere îi iau apărarea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Popescu şi Lucian Diniţă, cel care l-a scuzat pe şeful Poliţiei Timiş
Gheorghe Popescu şi Lucian Diniţă, cel care l-a scuzat pe şeful Poliţiei Timiş

Gheorghe Popescu, Şeful Poliţiei Timiş, a fost filmat trecând în vizeză pe culoarea roşie a semaforului. Gafa comisarului-şef vine chiar după lansarea la nivel naţional a unei campanii împotriva poliţiştilor imorali şi corupţi care încalcă legea. Lucian Diniţă, directorul Direcţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române, spune că şeful poliţiştilor din Timiş va scăpa cu permisul de conducere intact pentru că presa nu e po

Imaginile video îl arată pe Gheorghe Popescu, şeful Inspectoratului de Poliţie Timiş, la volanul maşinii personale, marca Renault, cu însemne IPA. Pe bulevardul Liviu Rebreanu, Gheorghe Popescu a ignorat culoarea roşie a semaforului şi a virat în viteză la dreapta, spre un centru comercial.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Şeful Poliţiei Timiş şi-a recunoscut vina

Gheorghe Popescu a recunoscut că el este la volan, dar nu îi pare rău pentru gafa comisă. „Da, eu am fost la volan. Mă grăbeam acasă pentru că am probleme ca orice om", a spus şeful poliţiştilor din Timiş. Gafa şefului Poliţiei Timiş vine chiar după lansarea la nivel naţional a unei campanii de depistarea a poliţiştilor imorali şi corupţi, care încalcă legea.

Şeful Poliţiei Timiş a minţit la Realitatea Tv. Adevărul de seară Timişoara are dovada care l-ar putea costa funcţia

„Clar, video-ul arată că şeful Poliţiei Timiş a încălcat legea, dar codul rutier spune că astfel de infracţiuni pot fi luate în calcul doar dacă au fost filmate cu aparate omologate. Se vor lua măsuri disciplinare. S-a luat decizia demarării unei campanii de reeducare a poliţiştilor, aceştia trebuind să fie repere morale pentru cetăţeni. Poliţiştii vor fi testaţi de echipaje sub acoperire", spune Lucian Diniţă, directorul Direcţiei Rutiere.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ŞEFUL POLIŢIEI TIMIŞ ÎNCĂLCÂND LEGEA


Şeful Poliţiei Timiş şi-a recunoscut vina

Nu este pentru prima oară când Gheorghe Popescu încalcă legea. În urmă cu câteva luni, Adevărul de seară Timişoara l-a prezentat pe şeful poliţiştilor în timp ce îşi parca maşina în mod ilegal în faţa inspectoratului, chiar sub semnul de circulaţie care interzice oprirea.

Şeful Poliţiei Timiş a fost amendat de subalternii de la „Rutieră", după ce Adevărul de Seară a arătat cum încalcă legea

image

foto: maşina lui Gheorghe Popescu parcată în mod ilegal în faţa IPJ Timiş

Chiar dacă nici acele imagini nu erau omologate (filmate de un echipaj al Poliţiei Rutiere), Gheorghe Popescu a fost atunci amendat de adjunctul său cu suma de 120 de lei. „„Şi care e problema? Am intrat numai cinci minute în sediu ca să văd care sunt evenimentele. Şoferilor care au fost amendaţi de Poliţia Rutieră pentru încălcarea legii le spun să respecte legea. Dar chiar nu mai aveţi ce să scrieţi? Dacă credeţi că eu merit asta, pentru că am intrat numai cinci minute să văd ce s-a întâmplat, ce să vă spun, scrieţi!", spunea atunci şeful Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite