UPDATE Şeful Poliţiei Timiş a minţit la Realitatea Tv. Adevărul de seară Timişoara are dovada care l-ar putea costa funcţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Popescu şi Lucian Diniţă, cel care l-a scuzat pe şeful Poliţiei Timiş
Gheorghe Popescu şi Lucian Diniţă, cel care l-a scuzat pe şeful Poliţiei Timiş

Gheorghe Popescu, şeful Poliţiei Timiş, a minţit la Realitatea Tv că nu s-ar fi aflat la volanul maşinii care trece pe culoarea roşie. În plus, şeful poliţiştilor timişeni a spus că dacă se va dovedi că el a fost la volan este posibil să îşi înainteze demisia. Adevărul de seară Timişoara prezintă în exclusivitate dovada!

CLICK MAI SUS PENTRU ÎNREGISTRAREA AUDIO!

Într-o înregistrarea audio, Gheorghe Popescu recunoaşte că s-a aflat la volan. La întrebarea reporterului Gerhald Ernst, care întreabă "deci dumneavoastră recunoaşteţi?", Gheorghe Popescu a răspuns: "da dragă, mă îndreptau de la lucru acasă, am şi eu probleme...".

Acelaşi şef de poliţie a minţit în repetate rânduri într-o intervenţie telefonică la Realitatea tv că nu îşi aduce aminte să fi comis fapta. Gheorghe Popescu a susţinut ipoteza că la volan s-ar fi aflat mecanicul lui. O altă variantă a şefului IPJ Timiş a fost că îşi împrumută des maşina prietenilor. În câteva minute, Adevărul de seară Timişoara va oferi mai multe înregistrări audio care să demonteze minciunile şefului Poliţiei Timiş.

Gheorghe Popescu

Gheorghe Popescu a ajuns în atenţia opiniei publice după ce Adevărul de seară Timişoara a postat o înregistrare video care îl arată pe şeful Poliţiei Timiş în timp ce trece cu viteză pe culoarea roşie a semaforului. În plus, Gheorghe Popescu nu este la prima abatere rutieră.

CLICK AICI PENTRU A AFLA TOATE DETALIILE DESPRE SCANDAL

Şeful Poliţiei Timiş şi-a recunoscut vina
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite