Sentinţa în dosarul crimei de la Medicină: studenţii ucigaşi au luat 20 de ani de închisoare fiecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Bejan şi Sergiu Florea,ambii în vârstă de 21 de ani, au aflat, în urmă cu puţin timp, sentinţa magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, după ce au fost judecaţi pentru că l-au omorât şi tranşat, în 2009, pe Trifu Schroth. JUdecătorii nu au fost la fel de indulgenţi ca cei de la prima instanţă care i-a condamnat pe studenţii criminali, Tribunalul Timiş.

Cei doi studenţi au primit, în această seară, vestea: câte 20 de ani fiecare şi trebuie să plătească şi 40.000 de euro daune morale familiei lui Trifu Schroth. Ei au fost aduşi în faţa judecătorilor Curţii de Apel Timişoara în această dimineaţă.

Citeşte şI.

Criminalii de la Medicină îşi aşteaptă sentinţa de la Curtea de Apel Timişoara

Studenţii măcelari de la Medicină vor să ajungă din nou la psihiatru

Avocaţii tinerei au fost încrezători, până la auzirea sentinţei, că magistraţii vor reduce din sentinţa lui Carmen, care a fost condamnată la 16 ani de închisoare, de către Tribunalul Timiş. Sergiu a fost adus de la Penitenciarul Timişoara, iar Carmen din Penitenciarul Arad. Ei au fost judecaţi pentru că l-au ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul sumei de 500 de euro.

Vezi GALERIE FOTO cu studenţii criminali în faţa instanţei

După sentinţa de la Tribunalul Timiş, avocaţii celor doi au făcut apel la instanţa superioară, Curtea de Apel Timişoara. Pocesul de aici a durat aproximatv şase luni.

Avocaţii celor doi tineri intenţionează să atace şi această sentinţă, la Înalta Curte de Casaţie şi Judtiţie.

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Văduva lui Schroth: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Exclusiv Pedepse definitive pentru ucigaşii fostului şef al lumii interlope gălăţene

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite