UPDATE Un vameş din lotul şpăgarilor săltaţi cu elicopterul la Moraviţa a fost găsit cu ştreangul la gât de soţia lui, în curtea vilei GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperire macabră într-o vilă din Timişoara. Potrivit unor surse din poliţie, Tiberiu Oprea, lucrător vamal cercetat în dosarul "şpaga de la vamă", din lotul Moraviţa, este bărbatul care a fost găsit spânzurat, în urmă cu puţin timp, de soţia sa.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

ORA 20.45
"Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă. În cauză s-a constituit o echipă operativă. Din primele verificări, s-a constatat că bărbatul s-a spânzurat. Nu a fost găsit niciun bilet de adio", a declarat Marinela Hotico, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş. Corpul bărbatului a fost ridicat de o firmă de pompe funebre, iar mâine dimineaţă va avea loc autopsia cadavrului. Vama Timiş a refuzat să comenteze până în acest moment evenimentul.

ORA 20.30 Bărbatul s-a spânzurat cu o cordelină în debaraua din anexa vilei.
Criminaliştii au scotocit în toată casă, dar nu au găsit vreun bilet de adio. Printre cei sosiţi la faţa locului s-a aflat şi fiul lui Tiberiu Oprea, care este student în anul întâi la Universitatea Politehnica. Vecinii spun că Tiberiu Oprea nu s-a schimbat în urma descinderilor şi că nu-şi explică gestul bărbatului.



ORA 19. 45
Vecinii bărbatului sunt şocaţi de cele întâmplate. "Era un vecin de nota 10. Ştiu că avea soţie şi o familie frumoasă şi ştiu că nu avea probleme cu banii, nici probleme de sănătate", a spus Johann Szakal, de 54 de ani.

image
image

Foto: Vila în care locuia vameşul

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost găsit spânzurat de soţia sa, într-o anexă a vilei în care cei doi locuiesc pe strada Ulpia Traiana din Timişoara. Femeia a sunat la 112 şi a alertat autorităţile. La ora actuală, poliţia şi criminaliştii sunt la faţa locului şi recoltează probe. Conform unor surse din poliţie, vameşul este Tiberiu Oprea, cercetat în dosarul "şpaga la vamă". Lucrătorii vamali şi poliţiştii cercetaţi în acest dosar au fost ridicaţi de la punctul de trecere a frontierei Moraviţa la mijlocul lunii februarie şi duşi la Bucureşti.

image

Foto: Fiul vameşului

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Citeşte şi:

Tupeu de vameş: a vrut să-şi închirieze elicopter din Ungaria ca să vină la serviciu

Vameş săltat pentru mită: "Sexul şi şpaga sunt reginele vămilor din România"

Şeful poliţiştilor de frontieră şpăgari: „Nu ştiam că se lua mită. Sunt şocat!"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite