Prima scumpire după 11 luni în care preţurile apartamentelor au scăzut constant. Află cât costă o locuinţă în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prin programele de creditare por fi achiziţionate apartamente şi cu patru camere în Timişoara
Prin programele de creditare por fi achiziţionate apartamente şi cu patru camere în Timişoara

Capitala Banatului rămâne locul unde locuinţele în blocurile vechi se dau la preţuri de vis. După aproape un an de scădere a preţurilor lună de lună, decembrie a venit cu o scumpire de 0,1 la sută.

Proiectele faraonice pentru shopping din Timişoara au ruinat şmecherii care credeau că dau lovitura cu apartamente mici

Conform unei analize realizate de unul dintre portalurile de specialitate, în ultima lună din 2010, apartamentele în blocurile vechi din Timişoara s-au scumpit. "În decembrie, preţul cerut de proprietari şi intermediari pentru un metru pătrat de suprafaţă utilă în cazul apartamentelor vechi a ajuns la 777 de euro, cu 0,1 la sută mai mult decât în luna precedentă", este precizat în analiza imobiliare.ro. Cu toate acestea, mărirea de preţ nu s-a îngregistrat în cazul locuinţelor cu două camere, care s-au ieftinit cu 0,5 la sută.

Topul celor mai scumpe case scoase la vânzare în Timişoara în 2010 GALERIE FOTO

Cum au evoluat preţurile la apartamentele din Timişoara în 2010

Apartamentele vechi din Timişoara sunt mai ieftine acum, comparativ cu finalul lui 2009 cu între 14 la sută şi 19 la sută. Cea mai mare reducere de preţ a fost înregistrată în cazul locuinţelor cu două şi trei camere. Preţurile apartamentelor cu o cameră sau garsonierelor din capitala Banatului au scăzut mai puţin. Citeşte mai multe informaţii despre evoluţia preţurilor de pe piaţa imobiliară pe timişoara.adevarul.ro. Olivia Tulbure

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite