Marian Iancu: "Suporterii Politehnicii Timişoara să stea liniştiţi, eu nu sunt Zambon"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului alb-violet a ţinut să clarifice printr-un nou comunicat, la finalul unei zile pline de comunicate, informaţiile apărute în această perioadă agitată din viaţa echipei bănăţene de fotbal.

Oficialul alb-violet condamnă din nou lipsa de comunicare a autorităţilor locale şi explică de ce a considerat că trebuie să le trimită o propunere de promisiune de vânzare. În acelaşi timp, Iancu are un mesaj şi suporterilor îngrijoraţi.

De la extaz la agonie: soarta Politehnicii Timişoara este în continuare incertă

Iată textul integral al comunicatului semnat de Marian Iancu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Politehnicii Timişoara şi publicat pe site-ul oficial al clubului:

"De la data când s-a produs întâlnirea provocată de asociaţia suporterilor 'Druckeria', până astăzi, 28 martie 2012, nu a avut loc nicio negociere. Nu am fost căutaţi oficial de nimeni din partea Consiliului Local, Consiliului Judeţean şi nici nu am primit altfel de informaţii decât din presă. Declaraţia preşedintelui CJT din 27 martie, precum că în urma negocierilor s-a stabilit că astăzi la ora 12.00 va fi o întalnire la care să depunem un anumit dosar este  neadevărată. Am solicitat în data de 27 martie celor de la KPMG să ne transmită mandatul sau măcar să ne transmită că o declaraţie pe propria răspundere obiectivele mandatului primit de la Consiliul Judeţean Timiş. Nu l-am primit nici măcar în ziua de azi.

Am considerat, din proprie iniţiativă, că este important să depunem azi, spre analiză, o propunere de promisiune de vânzare care să fie dezbătută în plenul CJT, completată sau modificată, urmând să o semnăm după aprobare. Repet, este doar o propunere de contract. Faptul că dorim să ne recuperam sumele investite în ultimul timp a aparut în urma dorinţei în scris exprimate de către autorităţi, în vestita scrisoare, prin care au dorit să preia 100% acţiunile şi nu 51%, aşa cum discutasem. În varianta în care deveneau doar majoritari, preluând conducerea clubului, iar noi rămâneam minoritari, sumele investite le capitalizam şi nu mai reprezentau obligaţii de returnare (variantă posibilă şi acum, în funcţie de opţiunea lor).

Au apărut tot felul de speculaţii că FCU Politehnica ar deţine peste 50% din drepturile de vot; ele sunt pur şi simplu minciuni, fără a se lua în considerare că în cadrul promisiunii de vânzare-cumpărare ne-am luat angajamentul să predăm administrarea acestei asociaţii non-profit, imediat, prin demisie. Mai mult, s-a vorbit despre faptul că nu s-ar fi depus garanţiile şi nu s-ar fi închis obligaţiile fiscale prin divizare. Garanţiile sunt în curs de constituire, termenul legal fiind 30 de zile, iar în cadrul promisiunii de vânzare-cumparare este stipulat clar obligaţia de a fi constituite conform legii atât garanţiile, cât şi reeşalonarea. Cine citeşte atent propunerea lansată găseşte toate elementele care garantează în ambele sensuri drepturile şi obligaţiile părţilor.

Nu pot să cred că mâine preşedintele CJT, dl. Constantin Ostaficiuc, nu va introduce spre dezbatere în plenul Consiliului Judeţean propunerea lansată de noi azi şi anume promisiunea bilaterală de vânzare-cumpărare. Nu are niciun motiv, indiferent de ceea ce va ieşi în urma votului consilierilor.

În final, le transmit „prietenilor” mei de pe forum, să stea liniştiţi, eu nu sunt Zambon!"

UPDATE Consiliul Judeţean Timiş nu mai vrea să preia clubul de fotbal Politehnica Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite