De la extaz la agonie: soarta Politehnicii Timişoara este în continuare incertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Dacă acum două zile lucrurile păreau să fi intrat pe un drum care ar fi dus la salvarea Politehnicii Timişoara, astăzi lucrurile au luat o cu totul altă turnură. Nervii microbiştilor sunt întinşi la maximum, în timp ce autorităţile locale şi conducerea clubului comunică prin... comunicate.

„SC FC Timişoara SA nu a respectat termenul de depunere a dosarului în vederea cesionării întregului pachet de acţiuni către autorităţile locale", a fost comunicatul postat pe site-ul Consiliului Judeţean, după ce reprezentanţii clubului au declarat că au depus la FRF dosarul complet pentru obţinerea licenţei de Liga 1.

„Cu privire la depunerea unui anume dosar pentru 28 martie 2012, ora 12.00, facem menţiunea că nu a existat o asemenea solicitare. Nu cunoaştem ce ar fi trebuit să conţină acest dosar. Ne-am stabilit ca priorităţi depunerea dosarului de licenţiere şi întocmirea unui contract-cadru pentru vânzarea întregului pachet de acţiuni către CJT şi Universitatea Politehnica. În cazul în care contractul va fi aprobat, părţile vor semna în cursul zilei de 29 martie, moment începând cu care Poli va avea un alt acţionar. La această oră, ambele priorităţi au fost îndeplinite", a fost răspunsul lui Marian Iancu, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Dacă autorităţile nu se vor implica, în condiţiile în care Marian Iancu a anunţat de mai mult timp că nu va mai investi în club, datoriile echipei vor duce, treptat, la depunctare şi, în final, la dezafiliere.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite