UPDATE Consiliul Judeţean Timiş nu mai vrea să preia clubul de fotbal Politehnica Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce autorităţile locale au hotărât să preia clubul de fotbal, cele două părţi au trecut şi la fapte. Astăzi, la prânz, reprezentanţii clubului au depus dosarul de licenţiere la FRF.

UPDATE ora 15.30: În contradicţie cu declaraţiile preşedintelui clubului, autorităţile locale au spus, într-uncomunicat postat pe site-ul Consiliului Judeţean, că "SC FC Timişoara SA nu a respectat termenul de depunere a dosarului în vederea cesionării întregului pachet de acţiuni către autorităţile locale". "Am primit la ora 15 o promisiune bilaterală de vânzare - cumpărare de acțiuni. Și nu am ce să fac cu ea. Noi am solicitat alt tip de documente, în primul rând dovada că s-au anulat consecințele divizării. Prin urmare, mâine în plen nu se votează nimic", a spus preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc, citat de ProTV.

"Chiar în acest moment, cele două echipe de negociatori lucrează la contractul cadru unde există toate datele care ne-au fost cerute privind dosarul de licenţiere. Acest contract va intra mâine în plenul CJT, iar în cazul în care consilierii îl vor vota, el se va semna imediat. Noi îl vom semna de astăzi şi aşteptăm votul din plenul de mâine. În cazul în care acest vot va fi unul pozitiv, de mâine ei vor fi noii acţionari ai clubului, practic ei vor avea puterea", a declarat Marian Iancu pentru fortaviola.ro.

Clubul a depus astăzi dosarul la Comisia de Licenţiere a FRF. preşedintele Consiliului Director de la Poli, Gheorghe Chivorchian, afirmând că acesta este complet, cu toate actele puse la punct.

Liderii politici din Timiş au decis: autorităţile locale vor prelua clubul de fotbal Politehnica Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite