Alex Popovici, jucător Poli Timişoara: „Mă doare incertitudinea de la club"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bun jucător al alb-violeţilor în meciul din etapa trecută, când a marcat două goluri, a vorbit despre derby-ul de azi cu Gloria Bistriţa (ora 19.00), dar şi despre problemele cu care se confruntă clubul bănăţean.

Fotbalistul este încrezător în forţele proprii şi în forţa echipei şi este sigur că după meciul din această seară Poli va fi pe primul loc. „A venit momentul să ne desprindem în clasament, să ne distanţăm la trei puncte de Bistriţa. Sunt sigur că mâine vom reuşi acest lucru. Vom da totul pe teren, vom uita de toate problemele existente în club în acest moment. Nu ne vom gândi decât la meci şi cu siguranţă vom ieşi învingători. Mă bazez pe grupul pe care îl formăm, băieţii îşi doresc acest lucru. Suntem un grup unit, iar adevăratele caractere în astfel de momente ies la iveală. Vom face tot ce depinde de noi să fie totul bine în continuare. Trebuie să demonstrăm lumii, dar şi nouă, că suntem puternici", a spus Popovici.

Vali Velcea: „Indifrent în ce situaţie este clubul, noi trebuie să ne facem meseria"

Incertitudinea în ceea ce priveşte viitorul clubului îi afectează pe jucători, însă aceştia speră că în final totul va fi bine. „Noi aflăm ultimii noutăţile. Eu nu vreau să cred că s-a terminat, până nu se spune ceva oficial, eu unul nu vreau să cred asta. Am copilărit aici lângă stadion, sunt de ani de zile la club şi de când am venit mi-am dorit să joc pe acest stadion. Mă doare această incertitudine. Mulţi ne îndreabă cum mai putem juca bine, având în vedere situaţia de la club, dar parcă acum vreau să dau şi mai mult. Nu mi-am făcut planuri pentru viitor, pentru că nu vreau să cred că această echipă va dispărea", a mărturisit tânărul jucător alb-violet.

Fanii alb-violeţi au început o campanie ad-hoc de promovare a meciului cu Gloria Bistriţa

Popovici speră că microbiştii timişoreni vor arăta că ştiu să fie alături de echipă în momentele grele şi vor veni în număr mare la meciul programat în această seară, la ora 19.00. „Am vorbit cu colegii, iar pentru noi ar conta foarte mult să fie stadionul plin la meciul de mâine. Pe noi ne ajută acest lucru, am arătat în ultimii ani că pe terenul nostru e greu să câştige oricine. Sper să vină cât mai multă lume, să arătăm că Poli nu moare, trebuie să mergem obligatoriu înainte", a mai spus Alexandru Popovici, parafrazând mesajul pe care suporterii l-au afişat la fiecare meci din acest retur.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite