Fanii alb-violeţi au început o campanie ad-hoc de promovare a meciului cu Gloria Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii alb-violeţi cheamă timişorenii la stadion
Suporterii alb-violeţi cheamă timişorenii la stadion

Suporterii Politehnicii vor să arate că timişorenilor încă le pasă de echipa de fotbal, şi au început o campanie de popularizare a derby-ului seriei, Poli - Gloria Bistriţa, care va avea loc miercuri, de la ora 19.00, pe stadionul "Dan Păltinişanu".

Fanii din Peluza Sud, şi nu numai, s-au mobilizat şi au împânzit oraşul cu afişe şi fluturaşi care îndeamnă bănăţenii să vină la meci, toată acţiunea fiind una voluntară. Promovarea partidei a căpătat amploare şi în mediul virtual, pe forumuri sau site-uri de socializare, microbiştii îndemnând timişorenii să vină la meci pentru a arăta că le pasă de echipă, în ciuda tuturor problemelor şi disputelor din jurul clubului. Cei mai pricepuţi în ale graficii dintre suporteri au creat patru afişe, fiecare conţinând câte o literă a numelui "Poli" şi îndemnul de a veni miercuri, la ora 19.00, pe stadion.

Afişele făcute de fani pentru meciul Poli Timişoara - Gloria Bistriţa
image

Preţurile tichetelor sunt aceleaşi ca şi până acum în acest sezon la Timişoara, adică 8 lei la peluze, 12 lei la tribunele I si II, 20 de lei la tribuna 0, 150 de lei la lojă şi 200 de lei pentru zona VIP. Biletele pot fi procurate de la magazinul "Viola" (langa vestiarele de la tribuna II), de la casieriile stadionului "Dan Păltinişanu", de lânga Iulius Mall şi de la magazinul "Viola Joma" (strada Augustin Pacha nr. 2).

De luni se vând biletele pentru derby-ul ligii secunde, Poli Timişoara - Gloria Bistriţa

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite