Vali Velcea: „Indiferent în ce situaţie este clubul, noi trebuie să ne facem meseria"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Velcea
Valentin Velcea

Antrenorul Politehnicii Timişoara consideră că a reuşit să-şi „monteze" elevii pentru meciul de mâine cu Gloria Bistriţa, club la care a evoluat ca jucător. Partida este derby-ul seriei, cele două echipe fiind la egalitate de puncte în fruntea clasamentului.

„Este poate cel mai important meci al sezonului, şi nu doar prin prisma clasamentului. Se înfruntă două echipe aflate la egalitate de puncte, chiar şi la golaveraj suntem apropiaţi. Îmi doresc ca meciul de mâine să fie tratat la fel de serios ca şi celelalte trei de la începutul returului şi sunt convins că aşa va fi. Cel mai important lucru este să ne facem jocul, să ne vedem de treabă şi să ne consolidăm prima poziţie", a decalrat tehnicianul alb-violeţilor.

Fanii alb-violeţi au început o campanie ad-hoc de promovare a meciului cu Gloria Bistriţa

Acesta a avut un mesaj şi pentru suporteri. „Indiferent în ce situaţie este clubul, noi trebuie să ne facem meseria, eu să antrenez, ei să joace fotbal. Alţii se ocupă de destinele acestui club, noi trebuie să asigurăm linişte din punctul de vedere al rezultatelor şi performanţei. Indiferent în ce număr s-au prezentat la stadion, suporterii au fost un sprijin substanţial pentru această echipă", a mai spus Vali Velcea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite