Instructorul de arte marţiale acuzat de pedofilie a mai făcut victime în trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Pârvan
Dan Pârvan

Dan Pârvan, angajat al Facultăţii de Agronomie şi instructor de arte marţiale posesor al centurii negre cu 5 dan a fost reţinut ieri de poliţişti pentru viol şi corupţie sexuală. Cazurile celeor două fetiţe pentru care a fost arestat nu au fost primele sale abuzuri.

O fostă elevă de arte marţiale a celui arestat ieri a povestit experienţa traumatizantă prin care a trecut. "Am dat drumul la duş, domnul sensei a intrat înauntru, era complet dezbrăcat. Eu m-am blocat, avea 12 ani, nu ştiam ce să fac. Mi-a spus că-mi arată el cum trebui să mă spăl pe spate. Când m-a întors cu faţa şi am realizat ce se întâmplă, mi-am dat seama că trebuie să plec", a spus fosta elevă, acum om în toată firea, citată de ProTV.

Pedofilii, greu de identificat înainte de a fi prinşi asupra faptului

Deşi se pare că aceste abuzuri nu sunt doar de dată recentă, autorităţile aşteptându-se ca şi alte posibile victime să îşi spună povestea în zilele următoare, cei care l-au cunoscut pe Dan Pârvan sunt sideraţi de această parte întunecată, şi până acum necunoscută, a unui om respectat în comunitate, inclusiv fratele acuzatului declarându-se şocat de aceste dezvăluiri.

Antrenor de arte marţiale din Timişoara, ridicat de mascaţi pentru pedofilie

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite