Antrenor de arte marţiale din Timişoara, ridicat de mascaţi pentru pedofilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Pârvan. FOTO: facebook.com
Dan Pârvan. FOTO: facebook.com

Procurorii DIICOT au descins la locuinţa unui antrenor de arte marţiale care este suspectat că ar fi abuzat două fetiţe de 10 ani. În acelaşi timp, au avut loc percheziţii la o sală de antrenament pe care acesta o închiria la Faculatea de Agronomie.

UPDATE Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Un profesor de arte marţiale în vârstă de 59 de ani a fost reţinut de procurori marţi dimineaţă şi dus la audieri, fiind acuzat de pedofilie. Acesta închiriase o sală pentru antrenamente la Facultatea de Agronomie din Timişoara, sală percheziţionată de poliţişti cu acordul conducerii instituţiei. Bărbatul este acuzat că a abuzat sexual două minore în vârstă de 9 şi 10 ani, autorităţile fiind alertate de părinţii uneia dintre fete. Conform unor surse din cadrul anchetei, abuzurile au avut loc în sălile de sport ale unor şcoli generale.

Pedofilii, greu de identificat înainte de a fi prinşi asupra faptului

Iniţial a fost depusă o singură plângere, însă în urma descinderii la locuinţa acuzatului, poliţiştii au găsit fotografii pronografice cu două minore. De la sala de Agronomie au fost ridicate un laptop şi un hard-disk, existând suspiciunea că cel învinuit ar avea şi clipuri video cu minorele.

Conform Digi 24 Timişoara, antrenorul în vârstă de 59 de ani, este preşedintele secţiei de karate a clubului Videocolor din Timişoara. El preda acest sport de mai bine de 30 de ani, iar în ultimii ani a activat la mai multe şcoli din Timişoara şi la Facultatea de Agronomie. În această vară a candidat şi pentru un post de consilier judeţean în Timiş, din partea PRM.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite