Studenta criminală de la Medicină, eliberată pentru o zi din închisoare pentru a merge la înmormântarea copilului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan
Carmen Bejan

Carmen Şatran, fostă Bejan, a primit permisiunea conducerii Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad de a participa la ceremonie. Înmormântarea va avea loc la Pecica, localitatea natală a soţului său, Claudiu Şatran.

Potrivit unui comunicat de presă transmis astăzi de Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad, decizia a fost luată din motive umanitare, iar Carmen Şatran va fi escortată în tot timpul petrecut în afara zidurilor închisorii. Cererea a fost înaintată conducerii Penitenciarului acum două zile, de către avocatul condamnatei. Pe 23 mai, studenta criminală de la Medicină a născut un copil care avea malformaţii grave şi care a murit la puţin timp după naştere.

Studenta criminală a născut un copil cu malformaţii. Copilul a murit la scurt timp după naştere

image

Carmen Bejan a devenit cunoscută în toată ţara în 2009, când, împreună cu iubitul său, Sergiu Florea, l-a omorât cu sânge rece pe Trifu Schroth, un ţigan bogat din Timişoara. Crima a avut loc într-un cămin al Universităţii de Medicină din Timişoara. Cei doi au fost arestaţi la scurt timp după descoperirea cadavrului lui Schroth, tranşat şi aruncat în portbagajul Mercedes-ului său, pe care tinerii nu au ştiut să-l pornească. Carmen şi Sergiu au fost condamnaţi la 20 de ani de închisoare.

Ce spunea criminala de la Medicină despre copilul său

Văduva rromului tranşat la Medicină: "I-am cerut lui Dumnezeu încă o pedeapsă pentru criminală"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite