Lucreția Schroth, văduva rromului tranșat la Medicină: “I-am cerut lui Dumnezeu încă o pedeapsă pentru criminală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Văduva lui Trifu Schroth, romul tranșat de studenții de la medicină, nu s-a bucurat la aflarea veștii morții copilui născut de Carmen Bejan. Femeia de 70 de ani i-a mulțumit însă lui Dumnezeu că i-a ascultat rugăciunile.

Lucreția Schroth susține că nu a făcut blesteme asupra criminalilor de la medicină, care l-au omorât și l-au tranșat, în urmă cu trei ani, pe bărbatul ei, tocmai pentru că este pocăită. Văduva lui Trifu Schroth nici nu s-a bucurat de vestea morții copilului născut de Carmen Bejan, dar i-a mulțut lui Dumnezeu că a trimis această pedeaspă.

Dumnezeul i-a blestemat. Eu i-am spus doar că pedeapsa de 20 de ani este mult prea mică pentru ce au făcut cu bărbatul meu. Am spus: <te rog frumos, Doamne, mai dă o pedeapsă pe capul lor>. Slavă Domnului. Nu mă bucur, pentru că cel de sus știe asta. Sunt mulțumită că Dumnezeu m-a ascultat. Dacă în țara asta nu este lege, să știți că există o judecată divină. Legea lui Dumnezeu. Țucu-i slava Lui”, a spus Lucreția Schorth.

Bătrâna în vârstă de 70 ani afirmă că nu înțelege cum i s-a permis unei persoane condamnate pentru crimă să facă copii în pușcărie. “Mi-e rușine să spun, că-s femeie bătrână. Dar să faci copii la pușcărie este anormal. Se pare că în pușcărie se trăiește mai bine ca afară”, a mai declarat Lucreția.

Femeia nu și-a revenit complet nici după trei ani de la crima din căminul Facultății de Medicină, când Carmen Bejan și Sergiu Florea i-au ucis bărbatul cu sânge rece.

Cât voi trăi nu o să mă mai simt bine, nu voi mai fi fericită. Îmi este foarte greu și acuma. În gândirea mea e tot omul meu. Și cum l-au tranșat. Am fost internată la spital, la Munchen. Nu mai vedeam decât cum l-au făcut pe bătrânul meu”, a mai spus Lucreția Schroth.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite