Procesul liceanului de bani gata, din nou amânat. Mama unei victime: "Nu mai suport, îmi vine să mă leg cu lanţuri de poarta Judecătoriei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul care a provocat, în 2009, un accident în care au murit şase oameni, s-a prezentat ieri, fără avocat, la termenul de la Curtea de Apel Timişoara. Judecătorii au fost nevoiţi să amâne astfel cauza, următoarea înfăţişare fiind progrmată abia în septembrie.

Camelia Borlovan, mama unuia dintre cei care au murit în oribilul accident din iulie 2009, a răbufnit împotriva sistemului juridic din România. „Nu mai suport, nu mai pot să trăiesc cu durerea asta. Imediat se fac patru ani de când mi-a omorât băiatul şi justiţia mai dă încă o amânare, până în septembrie, după vacanţa judecătorească. A venit fără avocat, numai tertipuri dinastea au făcut, ca să tot amâne. Şase oameni a lăsat morţi acolo şi de trei ani nu păţete nimic, e judecat în libertate. Ar fi trebuit să fie în zeghe demult. Sistemul ăsta de justiţie Îşi bate joc de noi, de durerea noastră. Îmi vine să iau un lanţ şi să mă leg de poarta Judecătoriei, să fac greva foamei, nici eu nu mai ştiu", a spus cu ochii în lacrimi Camelia Borlovan.

Liceanul de bani gata care a provocat carnagiul din Banat ar fi putut evita tragedia dacă trăgea pe dreapta până se oprea ploaia

În primăvara acestui an, la trei ani de la producerea celui mai teribil accident din ultimul deceniu din Banat, judecătorii de la Deta s-au pronunţat în sfârşit în cazul lui Claudiu Hauptmann: cinci ani de închisoare cu executare. Dosarul a ajuns acum la Curtea de Apel şi se pare că va mai dura până când acest proces va avea o concluzie.

Dublu recurs în cazul Hauptmann. Autorul „carnagiului din Banat" rămâne în libertate

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite