Dublu recurs în cazul Hauptmann. Autorul „carnagiului din Banat" rămâne în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atât acuzarea, cât şi apărarea, au depus recurs în cazul lui Claudiu Hauptmann, tânărul care a provocat un accident în care au murit şase oameni şi a fost condamnat la 5 ani de închisoare de Judecătoria Deta.

„Şoferul vinovat a primit pedeapsa minimă. Au murit, totuşi, şase oameni, iar în recurs vom cere şi mărirea pedepsei penale. Cu siguranţă la primul termen va fi o amânare, deci probabil prin septembrie se va judeca", a spus Carmen Obârşanu, avocata familiilor victimelor.

„Angajamentul meu s-a încheiat în faţa Judecătoriei Deta, însă a fost de datoria mea să depun recurs. Nu pot să speculez pe un caz pe care îl am în derulare. Dacă voi fi angajat în continuare, îmi voi face datoria conform legii, aşa cum fac pentru oricare dintre clienţii mei", a spus Virgil Ramiro Mancaş, avocatul lui Claudiu Hauptmann.

Claudiu Hauptmann a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare

Accidentul pentru care este judecat Claudiu Hauptmann s-a produs în apropiere de localitatea Birda, judeţul Timiş. În 7 iulie 2009, tânărul, care avea atunci 18 ani, se afla la volanul unui autoturism Peugeot. A intrat cu acesta pe contrasens şi a izbit frontal un Espero care circula regulamentar. Doar Claudiu Hauptmann şi încă un tânăr aflat cu el în maşină au supravieţuit. Alte două fete care erau în Peugeot au murit. Aceeaşi soartă au avut-o şi cei patru bărbaţi care se aflau în autoturismul Daewoo.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite