Titu Bojin, candidatul USL la şefia Consiliului Judeţean Timiş, a fost mai întâi la biserică, apoi la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Titu Bojin în faţa urnei
Titu Bojin în faţa urnei

Unul dintre candidaţii la Consiliul Judeţean, Titu Bojin, a votat duminică, în jurul orei 12.00, în Remetea Mare. Acesta a folosit, în declaraţii, o parafrază după sloganul de campanie a principalului său contracandidat, Constantin Ostaficiuc, actualul preşedinte al CJT.

Titu Bojin s-a străduit să le arate alegătorilor că se gândeşte şi la spirit şi a fost mai întâi la slujba de la biserica amplasată chiar lângă secţia de votare unde şi-a exercitat dreptul de alegător. Pesedistul a venit la urne alături de soţie, dar şi de liberalii Ionuţ Nasleu şi Cristian Buşoi. „Am votat pentru schimbare la Consiliul Judeţean si pentru stabilitate in Remetea. Sunt convins că deseara veţi avea un alt preşedinte la Consiliul Judeţean", a declarat Titu Bojin. Acesta a folosit în declaraţii şi o parafrază după sloganul de campanie al actualului şef al CJT, Constantin Ostaficiuc. „Timişenii vor avea alta echipa la CJ, oameni care se vor lupta în mod sincer pentru ei, oameni care iubesc Timişul şi îşi doresc să-l vadă pe primul loc", a mai spus Bojin.

Astăzi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi judeţului Timiş rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota peste şase sute de mii de timişeni. Află rezultatele votului astăzi, pe timisoara.adevarul.ro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite