VIDEO Vezi cum şi-au manifestat suporterii Politehnicii Timişoara sprijinul pentru echipa favorită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mitingul suporterilor alb-violeti in centrul Timisoarei, miercuri 1 iunie 2011
Mitingul suporterilor alb-violeti in centrul Timisoarei, miercuri 1 iunie 2011

Fanii alb-violeţi au ieşit din nou în stradă pentru echipa favorită, de această dată ca urmare a deciziei FRF de a retrograda clubul bănăţean în Liga a III-a din cauza unor datorii pe care oficialii bănăţeni le contestă.

Citeşte şi:

Jackie Ionescu: „Este o decizie comandată! Acolo nimeni nu mişcă fără degetul arătător de la FRF”

„O federaţie de mafioţi / La FRF este un cuib de hoţi / De infractori şi nesimţiţi / Noi ne rugăm în iad să putreziţi" a fost refrenul preferat al celor aproximativ 10.000 de suporteri prezenţi în Piaţa Victoriei din Timişoara. Pe lângă inveitabilele scandări triviale la adresa Federaţiei Române de Fotbal şi mai ales la adresa lui Viorel Duru, preşedintele Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, suporterii timişoreni au avut şi un discurs coerent. Aceştia au ţinut să precizeze că acesta nu este un miting de protest la adresa cuiva, ci unul de susţinere a echipei favorite.

„Sunt momente în viaţă unei comunităţi când toţi trebuie să ne adunăm, să ne consultăm, să vedem ce s-a întâmplat, cum a fost posibil să se ajungă la o asemenea situaţie, la o asemenea ruşine, şi ce urmează să se întâmple în continuare. Acesta este unul dintre acele momente, când toţi cei care însemnăm Politehnica Timişoara, toţi cei care facem parte din această familie, să ne vedem din nou 'la porumbei', ca altă dată, si sa încercăm să ne lamurim", a spus Ema Cernescu, unul dintre liderii suporterilor timişoreni, invocând un vechi loc de adunare al suporterilor, chiar în centrul oraşului.

Gică Hagi la Timișoara: "E o știre bombă! E mare păcat dacă Poli a fost retrogradată"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite