Jackie Ionescu: „Este o decizie comandată! Acolo nimeni nu mişcă fără degetul arătător de la FRF”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorul Ion V. Ionescu afirmă că fotbalul timişoreana va dispărea de pe harta fotbalului românesc dacă Poli retrogradează în divizia C. "Timişoara îşi pierde fotbalul printr-o decizie confuză", a spus Ionescu.

Profesorul Ion V. Ionescu este pesimist în ce priveşte viitorul fotbalului din Timişoara, în cazul în care Poli ajunge în eşalonul al III-a. Acesta aşteaptă însă lămuriri de la federaţie, club şi oficialităţi locale, pentru a înţelege de ce s-a ajuns în această situaţie. „Trebui lămurită partea juridică. Federaţia a ieşit prin Duru, dar nu a explicat juridic gestul de ridicare a licenţei. Nici clubul nu a comunicat datroriile pe care le are. Aştept comunicatul clubului, a celor de la primărie şi Consiliul Judeţean, care sunt şi ei implicaţi în proiect. Lumea protestează, înjură, dar nu ştie cine ce a greşit. Duru nu a decis de capul lui. Acolo nimeni nu face nimic fără degetul arătător de la Federaţia Română de Fotbal. Este o decizie comandată!”, a spus Ion V. Ionescu.

„Timişoara îşi pierde fotbalul”

Jackie Ionescu este de părere că dacă se aplică sancţiunea de retrogradare a celor de la Poli, fotbalul timişorean va dispărea de pe harta fotbalului românesc. „Timişoara îşi pierde fotbalul. Toate astea intervin într-un moment în care a devenit un pol important: oferea 5-6 jucători la naţională, s-a format un centru de copii şi juniori puternic, exista public entuziast. Toate acestea vor dispărea printr-o decizie confuză pe care nimeni nu o explică clar. Timişoara, Banatul şi România pierde un club important. Singurii câştigaţi vor fi cei care cumpără jucătorii. Dar nu ştiu cine vine şi unde”, a mai declarat Ionescu.

O singură echipă din Timişoara în primele trei ligi


În cazul în care Poli va fi retrogradată în eşalonul trei, Timişoara va avea o singură reprezentantă în primele trei divizii. În acest moment, în Divizia C, Seria 5, mai activează doar echipa satelit al alb-violeţilor, Poli 2, care urmează să coboare o treaptă în cazul în care apare prima echipă. În rest, din judeţul Timiş mai evoluează în serie echipele ACS Recaş, Unirea Sânnicolaul Mare, Milenium Giarmata şi AS Nova Mama Mia Becicherecul Mic.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite