Gică Hagi la Timișoara: "E o știre bombă! E mare păcat dacă Poli a fost retrogradată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi, fost antrenor la Poli în sezonul 2006-2007, a primit vestea retrogradării echipei alb-violete chiar la Timișoara. "Regele" regretă situația în care a ajuns echipa patronată de Marian Iancu.

Gică Hagi, prezent la Timișoara pentru turneul final a Cupei “Hagi Danone”, rezervat copiilor de până la 15 ani, a aflat cu stupoare vestea retragerii licenței pentru Poli. “E o știre bombă! Nu am toate datele problemei și mi-e greu să vorbesc. E un mare păcat dacă e adevărat ce se spune. Timișoara e un oraș mare, are o echipă frumoasă, un public frumos. Poli era o echipă de cupele europene. E păcat”, a declarat Gică Hagi. “Regele” are o relație sentimentală cu Timișoara, unde a antrant în 2006. “A mai existat anul trecut un asemenea caz, cu cei de la Mallorca, în Spania. Dar Mallorca nu e Poli”, a mai spus Hagi.

Precedentul TSKA Sofia

Cazuri similare au mai existat și cu Juventus Torino, care a fost retrogradată însă a revenit în formă, dar și un precedent în care o echipă a fost lăsată în prima ligă, dar suspendată din cupele europene. Este vorba de campioana bulgariei TSKA Sofia, în sezonul 2007-2008, care nu a primit licența pentru următorul sezon. Clubul din Bulgaria a fost suspendat timp de doi ani din cupele europene, însă nu a retrogradat pentru că a reușit să îndeplinească criteriile de licențiere. Vinovat pentru situația echipei TSKA a fost găsit prședintele Alexandr Tomov, care a și fost arestat pentru delapidare.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite