EXCLUSIV Povestea gemenilor despărţiţi de o sinucidere şocantă din iubire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De mici, gemenii Paul şi Silviu au semănat izbitor de mult
De mici, gemenii Paul şi Silviu au semănat izbitor de mult

Geamănul unui tânăr care s-a sinucis din dragoste a simţit ultima suflare a fratelui său. Silviu Cizmaş şi-a pus capăt vieţii în noaptea de sâmbătă, spânzurându-se de grindă, în sufrageria casei construită pentru el şi fratele lui.

S-a spânzurat la 23 de ani, dezamăgit din dragoste, în vila pe care i-a construit-o tatăl lui

În ultimele clipe de viaţă ale lui Silviu, fratele său geamăn, Paul, nu a mai avut aer şi aproape că s-a sufocat. Legătura dintre cei doi fraţi a fost mereu foarte puternică. Timp de aproape 24 de ani, cei doi fraţi gemeni au fost de nedespărţit. Nu şi în 4 iunie. Nimic nu prezicea că 4 iunie, ziua în care sora lor Adina a împlinit 26 de ani, avea să fie ultima pe care Silviu urma să o petreacă în sânul familiei şi a celor dragi.


Sâmbătă, Silviu şi Adina au ieşit cu prietenii la grătar, la iarbă verde, iar duminică urma, potrivit tradiţiei din familia Cizmaş, sărbătorirea zilei de naştere acasă. În 5 iunie, Adina ar fi trebuit să sufle în lumânările de pe tort şi să-şi pună o dorinţă. A aprins, în schimb, lumânări pentru sufletul îndurerat al fratelui ei. Singura dorinţă pe care şi-a pus-o a fost ca Cerul să îi dea putere ei, fratelui şi părinţilor să meargă mai departe.

Timisoara: drama gemenilor

Click aici pentru o GALERIE FOTO cu Silviu.

Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis

Cronologie neagră
În 4 iunie, Paul a fost invitat la o nuntă, motiv pentru care nu fost alături de fraţii săi. A fost una dintre puţinele zile în care gemenii nedespărţiţi au fost departe unul de celălalt. Departe fizic, însă nu şi cu sufletul. Legătura dintre ei a fost atât de puternică încât Paul a simţit cu intensitate toată durerea fratelui său.



„Eram la nuntă. Pe la ora 1.30 noaptea am început să mă albesc şi să simt că mă sufoc la masă. Am ieşit afară, iar când am revenit, îmi era somn. Era doar ora 1.30, iar noi (n.r. el şi Silviu) stăteam uneori pe calculator şi până la 7.00 dimineaţa. Rezistam mult. Nu la fel a fost atunci. Am băut un energizant, însă a continuat să-mi fie somn. Am mai băut încă două şi degeaba. Tot îmi venea să dorm, până la ora 3.00, când am plecat acasă”, a povestit Paul. Părinţii lui Silviu sunt convinşi că 1.30 este ora la care băiatul lor a renunţat la viaţă, căci cu doar câteva minute înainte, pe telefonul lui celular, a scris şi salvat un mesaj adresat lor.

Familia lui Silviu Cizmaş, tânărul care s-a sinucis din dragoste

Click aici ca să vezi fotogaleria cu casa în care s-a produs drama

Casa în care ar fi trebuit să îmbătrânească tânărul care s-a sinucis din dragoste
image
Casa în care ar fi trebuit să îmbătrânească tânărul care s-a sinucis din dragoste


Un trecut fericit

Povestea celor doi tineri începe în urmă cu 24 de ani, când Silvia şi Ioan Cizmaş aveau o fetiţă de doi ani - Adina. Îşi doreau un al doilea copil, însă nici prin gând nu le-a trecut că vor avea gemeni. „Surpriza a fost la naştere. Nu se aştepta nimeni să fie doi băieţi. Pe vremea aceea nu era ecograf”, şi-a amintit Ioan Cizmaş, tatăl lui Silviu, la doar câteva zile după ce fiul său şi-a pus capăt zilelor.



„Vrem ca toată nenorocirea care s-a întâmplat să poată fi o lecţie pentru alţi tineri. Trebuie să ştie să apeleze la oricine atunci când au probleme. Să nu le fie frică să vorbească cu părinţii, chiar cu un psiholog, despre problemele care îi frământă. Nu trebui să se ajungă la asemenea nenorociri”, a spus părintele îndurerat.


Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis Familia lui Silviu Cizmaş, tânărul care s-a sinucis din dragoste

Gemenii au fost de nedespărţit din prima clipă

Silviu s-a născut la o distanţă de cinci minute de Paul. Cu toate că aveau personalităţi diferite, fizic semănau atât de mult încât deseori erau confundaţi. De mici, au fost de nedespărţit. Au mers la grădiniţă împreună, la şcoală, la facultate, au lucrat împreună. La 13 ani, împreună cu sora lor mai mare, gemenii puneau parchetul în casa în care au crescut. Zece ani mai târziu, împreună cu tatăl lor, au început să construiască un duplex în care urmau să-şi întemeieze familii şi să îmbătrânească.

Familia lui Silviu Cizmaş, tânărul care s-a sinucis din dragoste

Citeşte mai jos despre altă dramă a unui tânăr timişorean:

image

Sinucidere şocantă la Timişoara: un tânăr de 22 de ani s-a aruncat în Bega după ce a băut spirt medicinal FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite