Şmecherul cu BMW X5, care a făcut exhibiţionism în faţa Poliţiei, e contrabandist de ţigări în Vama Moraviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Cârstea, un şmecher cu BMW X5 care a parcat pe trotuar, a făcut exhibiţionism în centrul Timişoarei, în faţa a doi poliţişti care i-au imobilizat maşina. Acesta a fost filmat. Individul este cunoscut în Vama Moraviţa şi în lumea interlopă din Timişoara cu porecla „Gigi Olteanul".

Conform siteului de ştiri pressalert.ro, Dumitru Cârstea este un cunoscut contrabandist din Vama Moraviţa, fiind în trecut de mai multe ori în vizorul instituţiilor care combat traficul cu tutun. Jurnalistul independent Dragoş Boţa, care a urmărit la Bucureşti recursurile din dosarul celor 90 de poliţişti şi vameşi arestaţi pentru şpaga de la frontieră, a informat că şmecherul cu BMW a fost prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, urmărind cu atenţie procesul şpăgarilor.

VIDEO EXCLUSIV: Şmecher cu BMW X5, filmat în timp ce şi-a scos penisul la doi poliţişti, în plin centrul Timişoarei

Bolid de 60.000 de euro “capturat” de Poliţia Locală

VIDEO Şmecher de Hunedoara, fără permis, scos din maşină cu sprayul lacrimogen şi încătuşat pe trecerea de pietoni

Sursa citată a mai precizat astăzi că, în anul 2009, şmecherul exhibiţionist a agresat mai mulţi jurnalişti, sub privirile pasive ale poliţiştilor de frontieră. Site-ul de ştiri pressalert.ro a mai informat astăzi că „Gigi Olteanu" este cunoscut şi în lumea interlopă din Timişoara şi că era apropiat al unui fost şef din Poliţia de Frontieră Timiş, funcţionar care avea ca atribuţii tocmai combaterea contrabandei cu ţigări. 



image

VIDEO: Click pe imaginea de mai sus pentru a vedea cum a făcut interlopul exhibiţionism în faţa poliţiştilor


Circ în centrul Timişoarei

Scandalul a izbucnit, joi după-masa, după ce roata X5-ului pe care Dumitru Cârstea îl conducea a fost blocată de către reprezentanţii ADP. Cu câteva minute mai târziu, bărbatul şi-a împodobit bolidul cu o serie de afişe de protest împotriva Poliţiei Locale, pe motiv că l-au sancţionat abuziv.

Roata buclucaşă şi cetăţeanul justiţiar

Conform unei înregistrării video aflată în posesia redacţiei Adevărul de Seară Timişoara, şmecherul exhibiţionist şi-a expus părţile intime şi apoi a folosit un limbaj obscen la adresa poliţistului local care a decis să-i blocheze maşina. Incidentul indecent s-a întâmplat vineri, cu o zi după ce Dumitru Cârstea şi-a lipit afişe de protest împotriva Poliţiei Locale şi a ADP pe maşină.


image

"Am vrut să merg la toaletă şi nu am găsit un loc adecvat", a fost prima explicaţie a lui Dumitru Cârstea. Mai apoi, acesta susţine că cel care l-a instigat a fost poliţistul comunitar, care l-a filmat. "M-a ameninţat că filmează şi am zis să aibă ce să filmeze. Poate e pe invers şi are vreo plăcere să mă vadă", a declarat Dumitru Cârstea. Bărbatul nu consideră că limbajul folosit ar fi fost unul neadecvat.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite