VIDEO EXCLUSIV: Şmecher cu BMW X5, filmat în timp ce face exhibiţionism şi îşi bate joc de poliţişti în centrul Timişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reacţie şocantă a bărbatului care protesta cu afişe pe bolidul său în centrul Timişoarei. În timp ce se certa cu autorităţile, pentru că is-a blocat maşina parcată ilegal, acesta şi-a expus , în plină stradă. „Am vrut să merg la toaletă şi nu am găsit un loc", este explicaţia lui Dumitru Cârstea.

Scandalul cu gheara continuă. Un filmuleţ arată cum bărbatul care acuza autorităţile că i-au blocat roata abuziv, şi-a scos penisul, în timp ce se certa cu un reprezentant al ADP.

UPDATE: Şmecherul cu BMW X5, care a făcut exhibiţionism în faţa Poliţiei, e contrabandist de ţigări în Vama Moraviţa

Bolid de 60.000 de euro “capturat” de Poliţia Locală

VIDEO Şmecher de Hunedoara, fără permis, scos din maşină cu sprayul lacrimogen şi încătuşat pe trecerea de pietoni

Conform unei înregistrării video aflată în posesia redacţiei Adevărul de Seară Timişoara, omul folosea un limbaj obscen cu o serie de injurii la adresa poliţistului local. Incidentul s-a întâmplat vineri, cu o zi după ce Dumitru Cârstea şi-a lipit afişe de protest împotriva Poliţiei Locale şi a ADP pe maşină.

A vrut să meargă la toaletă

"Am vrut să merg la toaletă şi nu am găsit un loc adecvat", a fost prima explicaţie a lui Dumitru Cârstea. Mai apoi, acesta susţine că cel care l-a instigat a fost poliţistul comunitar, care l-a filmat. "M-a ameninţat că filmează şi am zis să aibă ce să filmeze. Poate e pe invers şi are vreo plăcere să mă vadă", a declarat Dumitru Cârstea. Bărbatul nu consideră că limbajul folosit ar fi fost unul neadecvat.

Scandalul a izbucnit, joi după-masa, după ce roata X5-ului pe care Dumitru Cârstea îl conducea a fost blocată de către reprezentanţii ADP. Cu câteva minute mai târziu, bărbatul şi-a împodobit bolidul cu o serie de afişe de protest împotriva Poliţiei Locale, pe motiv că l-au sancţionat abuziv.


image

O zi mai târziu, Cârstea a chemat reprezentanţii ADP la maşina blocată, unde şi-a continuat scandalul, susţinând că vrea să achite contravenţia pentru a i se debloca roata. Şoferul X5-ului acuza autorităţile că i-au greşit numele şi numărul de înmatriculare de la automobil, motiv pentru care sancţiunea a fost aplicată în mod abuziv.

Şi-a plătit amenda în monede

Abia două zile mai târziu, Dumitru Cârstea şi-a plătit taxa de deblocare în monede de 10 şi 50 de bani. Acesta susţine că sancţiunea a fost achitată pe un nume fals. "Nici nu au vrut să mă încaseze pe loc, deşi aşa prevede legea. Asta pentru că mi-am plătit taxa de deblocare în monede de 10 şi 50 de bani. Am plătit pe numele de Cristea, deşi pe mine mă cheamă Cârstea", a declarat acesta.


image

Directorul Administraţiei Domeniului Public din Timiş, Liviu Barbu spune că vrea să depună plângere penală împotriva lui Cârstea. "Am rămas stupefiat de gestul omului. Noi, acum, căutăm o cale pentru a depune plângere penală împotriva sa. Asta, pentru că legea în România este obscură. Ne vom consulta împreună cu domnul Spătaru (n.r.şeful Poliţiei Locale), pentru a găsi o cale de a-l sancţiona", a declarat Barbu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite