VIDEO Ioan Goia, şeful transportului public: "Am pensionat doi judecători, am dat telefon la Consiliul Superior"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de Seară a intrat în posesia înregistrării video în care şeful transportului public din Timişoara, Ioan Goia, se laudă că a pensionat doi judecători şi că a dat telefoane la Consiliul Superior al Magistraturii. Directorul RATT Ioan Goia a făcut aceste afirmaţii bizare într-o discuţie cu mai mulţi angajaţi RATT care au fost daţi afară, au dat în judecată regia şi au câştigat procesele.

Angajaţii care l-au înregistrat pe Goia au stat o zi întreagă sub un copac, în curtea regiei. Aceştia au câştigat în instanţă dreptul de a se întoarce la muncă, dar nimeni nu le-a spus unde sunt localizate în regie posturile lor. Într-un final, aproape de ora 15.30, directorul Goia acceptă să discute cu oamenii şi le explică ce proceduri au de urmat pentru a intra pe deplin în drepturile câştigate în instanţă.   

Ioan Goia: "Am dat telefoane la consiliul superior"

Înregistrarea intrată în posesia redacţiei Adevărul de Seară Timişoara durează aproximativ 14 minute. În primele 10 minute angajaţii discută cu directorul Ioan Goia despre reintegrarea lor în muncă. Li se explică cine sunt şefii lor, cum vor face instruirea pentru protecţia muncii şi în ce birouri vor lucra. Apoi urmează afirmaţiile care, dacă sunt adevărate sunt de o gravitate extremă. Dacă sunt minciuni, sunt afirmaţii foarte bizare care ridică mari semne de întrebare cu privire la persoana unuia dintre cei mai importanţi directori ai administraţiei locale din Timişoara, şeful transportului public al oraşului.  



Transcriere discuţie Ioan Goia cu angajaţii care au câştigat procesul cu RATT

Angajat RATT: Aţi făcut multe ilegalităţi, să ştiţi!

Ioan Goia: Da, mulţumesc!

Angajat: A fost un copliment! Am spus sub o altă formă faptul că sunteţi curajos!

Ioan Goia: Ştiţi ce îmi spunea domnul Petre, judecător ? Nu mă mă ţin de funţia asta ca să fac ambiţie. Dacă ai riscat, foarte bine. Dacă şi tu ai riscat la fel ca mine, atunci e bine, înseamnă că eşti sincer. Doi s-au pensionat din cauza mea, poate se mai pensionează şi alţii.

Angajat RATT: Adică ei (judecătorii n.r.) s-au pensionat din cauza dumneavoastră ?

Ioan Goia: Da!

Angajat RATT: Staţi că eu nu înţeleg asta.

Angajată RATT: Să ştiţi că a fost judecată corectă acolo!

Ioan Goia: Eu nu am spus de procesele dumneavoastră, am spus de comercial. Cu dumneavoastră nu avem litigiu comercial!

Angajat RATT: Dar chiar nu am înţeles, cum adică s-au pensionat din cauza dumneavoastră ? I-aţi ameninţat sau cum ?

Ioan Goia: Nu i-am ameninţat. Dar au făcut la secţia comercială ceva împotriva interesului public.

Angajat RATT: Dar aţi spus „din cauza mea", cum vine asta ? Aţi făcut o plângere la Consiliul Superior (al Magistraturii n.r.) ?

Ioan Goia: Da, am dat şi eu un telefon acolo!

Angajat RATT: Vă atenţionez că înregistrez!

Ioan Goia: Ştiu, am văzut-o! (camera n.r.) Dar dumneavoastră nu mi-aţi cerut acceptul.

Discuţia continuă pe un ton aprins şi apoi directorul Ioan Goia vrea să scoată afară angajaţii care înregistrau video discuţia. Pentru că cei prezenţi refuză să plece şi să discute separat, directorul Goia părăseşte sala de şedinţe.

CEDEAZĂ NERVII ÎN ADMINISTRAŢIA CIUHANDU


image

Crize de nervi la primărie. Bossul RATT pensionează judecători, şeful ADP înjură ca la uşa cortului, primarul se ceartă cu arhitectul-şef

Trei şefi de instituţii timişorene au început să-i împroaşte cu noroi pe cei care nu joacă aşa cum vor ei. Liviu Barbu de la ADP, Ioan Goia de la RATT şi primarul Gheorghe Ciuhandu au tunat şi au fulgerat din cauza „subalternilor indisciplinaţi”. Citeşte aici detalii!

AUDIO Mesajul şefului de la „ridicări” pentru cei care filmează maşinile ADP parcate ilegal: „Cum vă prind, cum vă f...”

Contactat telefonic pentru a spune dacă se pot lua măsuri împotriva unui şofer de pe o maşină ADP care este surprins că parchează neregulamentar, Liviu Barbu a spus că primeşte bucuros astfel de sesizări şi chiar a dat doi oameni afară pe acest motiv. Barbu a ţinut însă să-i avertizeze cu un limbaj de mahala pe cei care fotografiază maşinile ADP în timp ce sfidează legea. „Eu nu pot să stau toată ziua la c...l lor, dar când îi prind, când îi f.... Puteţi să scrieţi termenul ăsta neaoş, dar să şi pe voi când vă prind şi pe voi vă f.... dacă staţi toată ziua cu ochii pe mine ca pe butelie. Când v-am prins v-am ras şi sus şi jos”, a spus Barbu. Citeşte aici detalii şi ascultă înregistrarea!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite