AUDIO Mesajul şefului de la „ridicări” pentru cei care filmează maşinile ADP parcate ilegal: „Cum vă prind, cum vă f...”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nesimţirea celor de la serviciul de ridicări atinge cote inimaginabile. În timp ce „vânează” maşini parcate neregulamentar şi le ridică fără un criteriu precis de selecţie, şoferii de pe maşinile „sistemului” se cred stăpânii spaţiilor verzi din oraş.  Un cititor a transmis pe adresa redacţiei mai multe fotografii cu maşina de la „ridicări” parcată pe spaţiul verde într-o zonă de blocuri.

Maşina de ridicat autoturisme cu numărul de înmatriculare TM-11-RAS a fost surpinsă pe spaţiul verde de un timişorean vigilent. „În cazul în care cei care ridică maşinile parchează neregulamentar sau mai rău parchează pe spaţiul verde între blocuri, pe ei cine-i amendează sau cine le ridică maşina?”, a întrebat retoric timisoreanul în adresa transmisă redacţiei.



Omul este revoltat şi pentru o situaţie pe care a întâlnit-o în zona Iosefin. „Au ridicat maşini din spatele fabricii Elba pentru că se lucra în zonă şi trebuia săpat un mic şanţ. Mă întreb de ce nu au pus dimineaţa un poliţist comunitar care să spună şoferilor să nu parcheze fiindcă se lucrează, mai ales că în zonă nu sunt locuri de parcare destule, deşi spaţiu disponibil este”, a mai spus timişoreanul.



La o conferinţă de presă organizată la sediul ADP, şeful Poliţiei Comunitare, Doru Spătaru şi şeful Administraţiei Domeniului Public, Liviu Barbu au promis că în cazul în care maşinile ADP-ului vor fi surprinse parcate neregulamentar vor studia imaginile şi vor lua măsuri. Întrebat ce măsuri se pot lua în cazul platformei parcate ilegal, Doru Spătaru a spus: „Uită-te în Ordonanţa 2 privind regimul juridic al contravenţiei”. Actul legislativ respectiv prevede că agenţii sunt cei care constată o contravenţie. Spătaru a admis că se pot lua măsuri în urma apariţiilor în presă numai după respectarea anumitor proceduri. „Oricum va contesta procesul verbal în instanţă şi pierdem timpul de pomană”, a mai spus Spătaru.

Şeful ADP cu limbaj de mahala

Contactat telefonic pentru a spune dacă se pot lua măsuri împotriva unui şofer de pe o maşină ADP care este surprins că parchează neregulamentar, Liviu Barbu a spus că primeşte bucuros astfel de sesizări şi chiar a dat doi oameni afară pe acest motiv. Barbu a ţinut însă să-i avertizeze cu un limbaj de mahala pe cei care fotografiază maşinile ADP în timp ce sfidează legea. „Eu nu pot să stau toată ziua la c...l lor, dar când îi prind, când îi f.... Puteţi să scrieţi termenul ăsta neaoş, dar să şi pe voi când vă prind şi pe voi vă f.... dacă staţi toată ziua cu ochii pe mine ca pe butelie. Când v-am prins v-am ras şi sus şi jos”, a spus Barbu.



După ce a aflat că maşina surprinsă pe spaţiul verde are numărul de înmatriculare TM-11-RAS, Liviu Barbu a spus că e vorba de maşina unei firme cu care are contract pentru ridicări. „Este o firmă privată cu care am contract, dar o să îl reziliez, dacă fac din astea. În septembrie expiră şi nu o să îl mai prelugnesc. O să vorbesc cu patronul neamţ, dar şi şi cu oamenii mei care lucrează cu maşina respectivă”, a spus şeful ADP. Acesta a spus că dacă maşina este parcată în intervalul orar 8.00-20 este de vină şi angajatul ADP.

image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite