Crize de nervi la primărie. Bossul RATT pensionează judecători, şeful ADP înjură ca la uşa cortului, primarul se ceartă cu arhitectul-şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei şefi de instituţii timişorene au început să-i împroaşte cu noroi pe cei care nu joacă aşa cum vor ei. Liviu Barbu de la ADP, Ioan Goia de la RATT şi primarul Gheorghe Ciuhandu au tunat şi au fulgerat din cauza „subalternilor indisciplinaţi”.



În exclusivitate pentru „Adevărul de Seară Timişoara” câţiva angajaţi ai RATT au prezentat o înregistrare video în care directorul instituţiei, Ioan Goia, se laudă că a „pensionat doi judecători”, dând un simplu telefon.

Goia  recunoaşte ce a spus, însă, susţine că era o declaraţie cu subînţeles la adresa a doi jurişti ai instituţiei care ar fi făcut blat într-un proces. „Am făcut o glumă, nu este o chestiune de luat în seamă. A fost o ironie în zona respectivă, mă refeream la doi jurişti ai noştri care au pierdut un proces important pentru instituţie, la Oradea. Două miliarde de lei vechi am pierdut din cauza lor”, a declarat Goia. 

Limbaj suburban

CLICK AICI PENTRU A ASCULTA LIMBAJUL DE MAHALA AL LUI BARBU
AUDIO Mesajul şefului de la „ridicări” pentru cei care filmează maşinile ADP parcate ilegal: „Cum vă prind, cum vă f...”


Nici şeful de la Administrarea Domeniului Public, Liviu Barbu, nu stă prea bine cu nervii. Contactat de reporterii „Adevărul de Seară” pentru a comenta un incident semnalat de un cititor, acesta a trecut la ameninţări şi la un limbaj nu tocmai ortodox. Contactat telefonic pentru a spune dacă se pot lua măsuri împotriva unui şofer de pe o maşină ADP care este surprins că parchează neregulamentar, Liviu Barbu a spus că primeşte bucuros astfel de sesizări şi chiar a dat doi oameni afară pe acest motiv. Barbu a ţinut însă să-i avertizeze cu un limbaj de mahala pe cei care fotografiază maşinile ADP în timp ce sfidează legea. „Eu nu pot să stau toată ziua la c...l lor, dar când îi prind, când îi f.... Puteţi să scrieţi termenul ăsta neaoş, dar să şi pe voi când vă prind şi pe voi vă f.... dacă staţi toată ziua cu ochii pe mine ca pe butelie. Când v-am prins v-am ras şi sus şi jos”, a spus Barbu.

Primarul la cuţite cu arhitectul-şef


FOTO: Arhitectul-şef al Timişoarei, Sorin Ciurariu                                   

Şi primarul a avut „un puseu de tensiune” săptămâna aceasta, în ultima şedinţă de plen când l-a luat pe arhitectul şef al oraşului în balon. Primarul i-a reproşat lui Sorin Ciurariu că nu conduce aşa cum ar trebui Direcţia de Urbanism şi că nu prea este de găsit în ultima vreme pentru că este plecat des în delegaţii. Mai mult, Gheorghe Ciuhandu a spus că află din alte părţi şi nu de la angajaţii de la Disciplina în Construcţii că se montează termopane pe clădirile istorice, iar elaborarea Planului Urbanistic General (PUG) este în întârziere. În replică, Ciurariu a spus că primarul a făcut „o afirmaţie tristă”.

Ramaneti pe timisoara.adevarul.ro pentru a vedea VIDEO cu directorul RATT care se lauda ca schimba judecatori!

image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite