Campania „Doctori cu care Timișoara se mândrește” se apropie de final: cine crezi că este pe primul loc?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul Timișoara v-a prezentat poveștile de viață ale medicilor votați de către cititori, juriul de specialitate și redacție. Miercuri, campania ajunge la final, iar în cotidianul Adevărul și pe pagina de internet timisoara.adevarul.ro veți putea citi totul despre doctorul care a obținut locul întâi. Spune cine crezi că este primul clasat!

Locul al cincilea în top a fost obținut de dr. Margit Șerban, de la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, despre care puteți citi aici: "Îngerul" copiilor fără speranță .

Pe locul patru s-a clasat chirurgul Adrian Sava, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență, un profesionist care nu se ferește să expună marile probleme ale sistemului de sănătate: „Medicul care salvează vieţi în fiecare zi” .

Al treilea în clasament este cardiologul Claudiu Popa, de la Spitalul Militar, un specialist care vede pacienții mai mult decât ca pe niște simpli bolnavi: Claudiu Popa, despre sistemul medical: "Dacă vrei să reuşeşti, poţi oriunde” .

Pe locul doi s-a clasat dr. Dorel Săndesc, șeful Clinicii ATI de la Spitalul Județean, un profesionist care a făcut totul pentru a-și aduce secția la standarde europene: Medicul care a învins sărăcia sistemului medical .

Câștigătorul este...

Miercuri, povestea de viață a câștigătorului va fi publicată pe site-ul Adevărul Timișoara și în cotidian. La secțiunea de comentarii vă puteți spune părerea despre medicii clasați pe locurile 2 - 5 și puteți da un pronostic privind câștigătorul. Cele mai interesante comentarii vor fi publicate!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite