Zi neagră în familia campionilor motociclişti Pascotă GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa a doua a Campionatului Naţional de viteză pe aeroport de la Caransebeş a fost cu ghinion pentru motociclişti Pascotă. Juniorului i-a explodat motocicleta, iar veteranul are fractură de claviculă după o căzătură.

Totul părea a decurge normal după ce la clasa de 600 cmc Supersport Ionel Pascotă a reuşit să se claseze pe prima poziţie fiind urmat pe locul 2 de către Cătălin Cazacu, iar pe pozitia a 3 a s-a clasat Popescu Mihai.



Vezi galerie foto de la tragedia de pe aeroportul din Caransebeş

Ceea ce parea a fi o altă victorie pentru Ionel Pascotă la clasa 1.000 cmc Superbike, a devenit un eveniment neplăcut după ce motociclistul, din cauza pistei de la Caransebeş care se afla în condiţii improprii de desfăşurare a unei curse, a căzut cu motorul care apoi a luat foc. Motocicleta a ars în totalitate nemai putand fi stins incendiul din cauza lipsei stingătoarelor sau altor surse de apă.



"Datorita pistei cu denivelari, condiţii impropri pentru a desfăşura o etapă de campionat naţional de motocilism, am pierdut controlul motocicletei, în urma căzăturii motocicleta a luat foc, rezultând distrugerea în totalitate a ei, iar eu m-am ales cu multiple contuzii, însă nimic grav care să îmi pună viaţa în pericol", a declarat Ionel Pascotă.



În aceeaşi etapă a de viteza pe aeroport a avut loc şi cursa pentru clasa Oldtimers la aceasta cursă participând şi Ionel Pascotă senior, care din nefericire a căzut în timpul cursei, în urma căreia s-a ales cu o fractură de claviculă.

Mai citiţi:

image
image
image

Şmecherul de la Caransebeş se plânge că a fost bătut de motociclişti în sediul Poliţiei

Tânărul care a provocat tragedia de pe Aeroportul Caransebeș, Cristian Ungur, riscă să stea după gratii cinci ani(GALERIE FOTO)

Cristian Ungur, tânărul care a provocat tragedia de pe Aeroportul Caransebeş, este arestat preventiv pentru 29 de zile

Şeful Poliţiei Rutiere: „Şmecherul cu Alfa Romeo nu a fugit. El nu a povocat un accident, ci un eveniment rutier"

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite