UPDATE Cristian Ungur, tânărul care a provocat tragedia de pe Aeroportul Caransebeş, este arestat preventiv pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20 de persoane au fost audiate în cazul tânărului de bani gata este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g per litru alcool pur în sânge, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice. Audierile s-au încheiat azi dimineață, la

UPDATE: ORA 18.50  

"Fiul meu este tratat ca un criminal, fără să ucidă pe nimeni! Nu este corect să îl țină în arest, pentru că nu a ucis pe nimeni. Sperăm ca o instanță superioară să facă dreptate. Mai mult, cel mai grav rănit are o fractură de gambă fără deplasare", spune dezamăgit tatăl lui Cristian, Ioan Ungur, care regretă faptele fiului său.

UPDATE: ORA 18.30

Judecătorii reșițeni au hotărât, cu ușile închise, în urmă cu câteva minute arestarea preventivă pentru 29 de zile a tânărului Cristian Ungur. Avocații acestuia sunt hotărâți să facă recurs. Ei se declară nemulțumiți de mediatizarea excesivă a cazului. "Noi am declarat recurs, întrucât avem probe prin care să susținem că starea de fapt, nu este cea relatată. Probele la care ne referim sunt oameni din mijlocul celor care au participat la concurs și care cunosc situația și că, deși tânărul a avut un circuit nelegal, el nu a vrut să rănească pe nimeni", a declarat avocatul tânărului, Gheorghe Ciulei.

Turnu Severin: Un șofer a izbit cu viteză o tânără și un cuplu de pensionari, chiar pe trotuar

Timişoreni spulberaţi de şmecherul de pe Aeroportul Caransebeş se simt bine

UPDATE: ORA 15.50

Şmecherul din Caransebeş îşi regretă faptele. În urmă cu câteva minute a dat chiar o declaraţie de presă, în care şi-a mărturisit regretele pentru faptele sale de ieri. "Regret ce s-a întâmplat. Îmi pare rău, dar am intrat în panică și nu am mai știut ce să fac. Nu am realizat ceea ce se întâmplă", spune Crisian Ungur, șoferul de 25 de ani, care a provocat tragedia de pe pistă.

image

În plus, acesta a mărturisit că a luat și o mamă de bătaie de la motocicliști, în timp ce urca scările secției de poliție de la Caransebeş. În urmă cu câteva minute, tânărul a fost prezentat în faţa instanţei, iar judecătorii trebuie să analizeze propunerea procurorilor de arestare preventivă. Pedeapsa maximă pe care o poate primi tânărul pentru infracţiunile sale este de cinci ani.


image

ORA 14.00

Rezultatul probelor biologice recoltate la Timișoara arată că tânărul Cristian Ungur consumase alcool. Primul rezultat este de 2,30 , iar  al doilea de 2,10 miligrame per litru alcool pur în sânge. Rezultatul probelor biologice confirmă unul dintre capetele de acuzare stabilit încă de aseară de anchetatori, și anume, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. 

Procurorii îl vor prezenta pe Cristian Ungur în fața judecătorilor de la Judecătoria Reşiţa, cu propunerea de arestare preventivă. „Instanța va decide astăzi, dacă tânărul va rămâne la arest.

Şmecherul din Caransebeş scoate în evidenţă proasta organizare de la raliu

Tot astăzi, probele de sânge și de urină vor ajunge la laboratorul din Timișoara, pentru un rezultat cât mai urgent”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, în această dimineață. În prezent tânărul se află în arestul poliţiei din Reşiţa.

image

Ceea ce se anunţa a fi un eveniment aşteptat de toată lumea s-a transformat ieri într-o adevărată tragedie, din cauza proastei organizări, a Federaţiei Române de Motociclism, for care a iniţiat competiţia. În timpul competiţiei ce a avut loc pe aeroportul din Caransebeş, un tânăr a intrat cu maşina pe pistă şi a accidentat patru persoane, care se află în prezent internate la Unitatea de Primire a Urgenţelor din oraşul de pe Timiş şi Sebeş.

image

"A intrat un nebun cu un Alfa Romeo pe pistă. Sunt la urgenţe cu tatăl meu, răniţi amândoi. Nu vă puteţi imagina ce este aici. Un carnagiu!", spune şocat concurentul Ionel Pascotă, martor ocular al evenimentului din Caransebeş. "Deocamdată suntem în intervenţii. Sunt patru persoane, cărora medicii le acordă primul ajutor", a declarat Aurelia Todor, asistentă la Spitalul Municipal din Caransebeş.

UPDATE Un tânăr inconştient a intrat cu bolidul pe pista unde avea loc un concurs de motociclism: 4 răniţi


Fără explicaţie pe pistă

"Tânărul a venit cu maşina şi a intrat pe pistă, după care a vrut să părăsească pista şi a rănit trei spectatori. Ulterior, a încercat să fugă cu maşina spre Muntele Mic. Motocicliştii care concurau şi poliţiştii s-au luat după el, iar în comuna Zerveşti l-au şi prins. Înainte, însă a mai lovit o maşină", spune Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Lucian Brânzei scuză faptele prietenului său, alături de care se afla în maşină, la momentul producerii accidentului. "Nu am premedidat acţiunea noastră şi nici nu l-am instigat pe prietenul meu. Nu am vrut să facem rău, am vrut doar să plecăm acasă şi ne-am trezit că cineva a aruncat un cauciuc în parbriz şi, probabil, Cristi s-a speriat şi a apăsat pedala de acceleraţie", a declarat în urmă cu câteva minute Bânzei.

image

Pe faţa tânărului apăreau urme de violenţă. Acesta susţine că au fost lăsate de motocicliştii care i-au urmărit până în secţia de poliţie din Caransebeş.

image
Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite