Timişoreni spulberaţi de şmecherul de pe Aeroportul Caransebeş se simt bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre răniţi are maxilarul fracturat, iar celălalt s-a ales cu o mână ruptă. Tinerii loviţi în plin cu un Alfa Romeo se află în afara oricărui pericol, însă vor avea nevoie de multe luni de recuperare.

Cei doi motociclişti din Timişoara, spulberaţi de un şmecher cu Afla Romeo, duminică, pe o pistă a Aeroportului Caransebeş, încearcă să se refacă după teribilul accident. Arthur Ronhard, de 29 de ani, a fost lovit de către automobilul condus de Cristian Ungur, de 25 de ani, care a intrat din plin în organizatorii şi spectatorii aflaţi la raliu.

Şmecherul care a provocat tragedia de pe Aeroportul Caransebeş avea alcoolemie uriaşă


Arthur (foto dreapta) a fost luat pe capota maşinii şi a fost lăsat în agonie, într-o baltă de sânge. Victima, care a fost aruncată în aer şi în cădere şi-a zdrobit faţa de asfalt, este acum internată la Casa Austria. Arthur a fost supus duminică unei intervenţii chirurgicale. El a suferit o fractură de piramidă nazală şi cu o fractură de maxilar. Medicii spun că este în afara oricărui pericol.

„Atâta timp cât este în mâinile noastre, starea sa nu se va agrava. Este stabil”, a declarat medicul Şerban Roşu de la Casa Austria. Tânărul îşi va petrece următoarele zile la Casa Austria, urmând să fie supus unor alte intervenţii chirurgicale, în funcţie de evoluţia stării sale de sănătate. Cătălin Cazacu, celălalt timişorean spulberat de automobilul Alfa Romeo, are mâna dreaptă ruptă, după ce a fost lovit de maşină.



„Sunt la Institutul de Medicină Legală, pentru a-mi scoate certificat medico-legal. Am fost să îmi pun mâna în ghips la Timişoara, pentru că la Caransebeş la spital nu aveau ghips”, declarat Cătălin Cazacu. Cristian Ungur, tânărul care a intrat cu maşina pe pistă, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat astăzi pentru arestare la Judecătoria Caransebeş.

image
image

Am fost să îmi pun mâna în ghips la Timişoara. La Caransebeş la spital nu aveau ghips“, Cătălin Cazacu, motociclist.

Turnu Severin: Un șofer a izbit cu viteză o tânără și un cuplu de pensionari, chiar pe trotuar

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite