Surprize, surprize la acţiunea poliţiştilor timişoreni de închidere a magazinelor de vise - UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei de la Crimă Organizată au descins, în această noapte, în şapte locaţii unde funcţionează magazine de vise, printre ele aflându-se şi un sex shop. Surprizele s-au ţinut în lanţ: patronii spun că sunt cu actele în regulă, dar clienţii supăraţi că nu au de unde să îşi cumpere porţia de drog legal i-au dat de gol.

CITEŞTE ŞI:

Patru tineri au ajuns la Urgenţe din cauza beţişoarelor parfumate luate dintr-un magazin de vise

VEZI AICI GALERIE FOTO CU SURPRIZELE ÎNTÂMPINATE DE POLITIŞTI

După ce mai multe persoane care au consumat droguri legale au ajuns pe patul de spital, mulţi chiar în stare gravă, din 15 februarie, magazinele de vise au fost scoase în afara legii. Cum nu toată lumea a auzit de noul act normativ, oamenii legii au decis că e momentul să vadă dacă legea se respectă sau nu.

image

Foto: Omul legii verifică etichetelor drogurilor comercializate

Şapte magazine ar fi trebuit să fie verificate, dar patronii au fost cu un pas înaintea celor de la Inspectoratul de Poliţie Timiş. În patru dintre locaţiile unde exista informaţia că s-ar vinde "droguri uşoare" gratiile erau trase şi nu părea să existe activitate. Astfel, poliţiştiin s-au văzut nevoiţi să viziteze şi un sex-shop, dar nici aici nu au găsit fostele droguri legale.

image

Foto: Poliţiştii au avut parte de nenumărate surprize, mai ales din partea clienţilor guralivi de la weed-shop-uri

Doar două magazine, care erau deschise, dar după spusele vânzătorilor nu mai aveau nimic pe stoc, au fost verificate în actele contabile şi documentele de provenienţă ale mărfii, respectiv dacă drogurile care sunt acum ilegale au fost retrase de pe rafturile magazinelor de vise sau sunt ţinute prin ascunzători.

În timp ce patronii jurau de zor că nu au greşit cu nimic,. clienţii dădeau târcoale magazinelor de vise. Mare le era supărarea când îi vedeau pe poliţişti analizând prafurile şi compuşii pe care ei altă dată îi inhalau. Au existat cazuri când chiar clienţii i-au dat de gol pe patronii dornici de îmbogăţire peste noapte.

image

Foto: Poliţiştii au depozitat toate drogurile ilegale găsite prin magazinele de viseîntr-o... plăsuţă

Cumpără droguri de 3 milioane pe noapte

"Ăştia (magazinul de vise) au tot felul de loţiuni, prafuri şi ţigări. Alea îs pentru începători. Eu fac cumpărături de 2-3 milioane seară de seară, am luat de la buticul ăsta şi heroină. Totul se dă pe sub mână. Trebuie doar să ştii cum să întrebi", le-a spus jurnaliştilor un timişorean supărat că singurul magazin de vise din buricul târgului era verificat de oamenii legii.

CITEŞTE ŞI:

Magazinele de vise dau coşmaruri medicilor

Substanţele halucinogene bagă în spital copii din vestul ţării

Tinerii din Timiş încep să consume droguri încă din şcoala generală

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite