Un simplu apel telefonic poate preveni apariţia unor explozii devastatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa expodată la Timişoara din cauza acumulării de gaze 7
Casa expodată la Timişoara din cauza acumulării de gaze 7

De cele mai multe ori, cetăţenii care simt miros de gaz sună la 112, fără să ştie că nici pompierii, nici poliţia nu poate interveni în asemenea cazuri. Reprezentanţii E.On Gaz îi anunţă pe oameni să apeleze numărul gratuit 0800.800.928.

Săptămâna trecută au existat mai multe cazuri în care cetăţenii au sunat la 112, anunţând că simt miros de gaz pe stradă. Unul dintre cetăţeni au sesizat scurgeri de gaze tocmai pe strada Cloşca, unde a explodat o casă în urmă cu o lună. Reprezentanţii E.On Gaz îi anunţă pe timişoreni că dacă simt miros de gaz într-un imobil sau pe stradă să anunţe dispeceratul la numere de telefon 0800.800.928, pentru că numai aşa pot interveni persoanele abilitate. 

„Compania noastră face apel la spiritul civic al cetăţenilor să ne sesizeze de urgenţă dacă simt miros de gaz. Este deosebit de important să fim anunţaţi imediat astfel încât echipele noastre specializate să intervină la timp pentru a putea preveni apariţia unor evenimente grave”, a declarat Florentina Maghiar, purtătărul de cuvânt al E.On Gaz.



Nu aprindeţi aparatele electronice şi becul

În cazul în care simt miros de gaz în interiorul locuinţei, cetăţenii sunt rugaţi să aplice următoarele măsuri de siguranţă: să stingă toate focurile, dă deschidă imediat toate uşile şi ferestrele, să nu pornească aparate electrocasnice şi lumina.

Numpărul 0800.800.928 este apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă. Dispeceratul funcţionează în regim non-stop şi asigură servicii de preluare a apelurilor şi intervenţie în perste 1.000 de localităţi din 20 de judeţe.

Mai citiţi:

Explozie la Timişoara: Doi tineri au fost arşi şi o casă a fost distrusă. Un cartier nu are gaz, iar un bulevard este blocat

Structura de rezistenţă a blocului e afectată. Oamenii vor dormi unde pot. Victimele exploziei sunt în stare gravă

Un bloc din Timişoara la un pas să sară în aer, zeci de persoane riscau să ajungă sinistraţi

Un apartament de la etajul VII a fost mistuit de flăcări

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite