UPDATE Studenta criminală de la Medicină va naşte în puşcărie. Judecătorii au respins recursul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan
Carmen Bejan

Curtea de Apel Timișoara a avut programat astăzi un nou termen din dosarul în care se judecă cererea lui Carmen Bejan de înterupere a executării pedepsei. La ultimul termen judecătorii au cerut lămuriri cu privire la condițiile din penitenciar. Magistraţii au decis că tânăra poate naşte după gratii.

ORA 15.15 Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au decis ca tânăra Carmen Bejan să dea naştere fetiţei sale după gratii.

Carmen Bejan, studentă de la Medicină, care l-a ucis şi înjunghiat pe Trifu Schroth, alături de fostul ei iubit, Sergiu Florea, se chinuie să iasă din puşcărie măcar pentru un an. În spatele gratiilor, tânăra s-a îndrăgostit de un traficant de droguri, cu care a rămas însărcinată.  Din această cauză, Carmen Bejan le-a solicitat judecătorilor de la Tribunalul Arad să suspende executarea pedepsei în perioada sarcinii şi un an după. Magistraţii i-au respins, însă cererea, hotărând că tânăra poate naşte şi în penitenciar.

EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia" 

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?


CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

image
image
image

Tânăra a declarat recurs împotriva deciziei Tribunalului Arad, iar această fază a procesului se judecă la Curtea de Apel Timișoara. În cererea de eliberare, Carmen Bejan reclama condițiile imposibile din penitenciar. Tocmai din acest motiv, la primul termen, judecătorii au evitat să ia o decizie, solicitând Administrației Naționale a Penitenciarelor să transmită o adresă în care să arate dacă femeile gravide beneficiază de tratament în spatele gratiilor. În funcție de răspunul pe care îl vor primi, judecătorii vor lua astăzi o decizie. 

Urmărește timisoara.adevarul.ro pentru a vedea ce decid judecătorii

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite