Ucigaşul cu Ferrari îşi pierde casa pentru un împrumut de 65.000 de euro nerambursat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Cocoană, medicul care a călcat cu Ferrariul pe trotuar un timişorean, riscă să rămână fără casă. El este executat silit pentru un împumut de 65.000 de euro, bani pe care a uitat să-i returneze. Cocoană a fost dar în judecată şi a pierdut porocesul, urmând să piardă casa şi terenul cu care a garantat împrumutul.

Călătoriile penale ale ucigaşului cu Ferrari: de la ATV la Ferrari, via Corvette

EXCLUSIV Poliţistul care a refuzat şpaga ucigaşului cu Ferrari

Ucigaşul cu Ferrari a luat un împrumut de 65.000 de euro în septemebrie 2009, pe care l-a garantat cu o casă şi un teren aflate în apropiere de Fâşia Gaza.

EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a încercat să tragă în piept asigurările cu 16.000 de euro

Cocoană  a încheiat un contract notarial, prin care se obliga să restituie împrumutul într-o perioadă de şase luni. El trebuia să restituie lunat 2.500 de euro, timp de cinci luni. Cea de-.a şasea rată şi ultima, în valoare de 52.500 de euro, trebuia să fie plătită exact după şase luni.

Cocoană nu a achitat împrumutul şi a fost dat în judecată de Ladislau Molnar, bărbatul care l-a împrumutat. Magistraţii Judecătoriei Timişoara au dispus executarea silită a lui Cocoană pentru cei 65.000 de euro.

20 de euro/lună, "nota de plată" a ucigaşilor de pe şosele pentru copiii pe care îi lasă orfani

Contactat de reporterii Adevărul de Seară, bărbatul care a acordat împrumutul a negat într-o primă fază că are vreo legătură cu Adrian Cocoană şi că  i-a acordat acestuia un împrumut, însă ulterior s-a răzgândit. „Nu vreau să vă spun nimic despre împrumut. Nu am ce comentarii să fac", a declarat Ladislau Molnar.


Timişoara: EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a mărturisit: "Îmi pare rău pentru accident!" | 
Timişoara: „Ucigaşul cu Ferrari”, caz tipic pentru justiţia română: vinovatul savurează în lux libertatea, victimele au vieţile distruse | 
Timişoara: Ucigaşul cu Ferrari este acuzat că şi-a pus interlopii să o urmărească pe mama victimei lui | 
Timişoara: Plăcuţă comemorativă pentru victima ucigaşului cu Ferrari în locul în care a fost omorât

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite