Ucigaşul cu Ferrari a încercat să îşi recupereze arma crimei de la judecătorii care l-au eliberat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre firmele familiei medicului Adrian Cocoană, care deţine automobilul Ferrari, a cerut judecătorilor zilele trecute ca bolidul să fie restituit ucigaşului. Maşina a fost confiscată de Poliţie, imediat după ce Cocoană a ucis cu ea un tânăr de 29 de ani, care circula pe un trotuar în centrul Timişoarei.

20 de euro/lună, "nota de plată" a ucigaşilor de pe şosele pentru copiii pe care îi lasă orfani

Adrian Cocoană doreşte să îşi recupereze automobilul Ferrari, cu care l-a ucis pe trotuar, în centrul Timişoarei, pe Lucian Reja, un tânăr de 28 de ani. Cocoană, care este judecat pentru ucidere din culpă, nu a avut curajul să ceră judecătorilor craioveni restituirea bolidului.

El a făcut acest lucru printr-o firmă de contabilitate din Timişoara care aparţine familiei Cocoană. Magistraţii au refuzat însă să-i resituie lui Cocoană  bolidul, care este probă în proces şi este sigilat în curtea Poliţiei.

La 19 august 2008, Lucian Reja a fost omorât pe Calea Aradului din Timişoara după ce Adrian Cocoană a pierdut controlul bolidului, a lovit un taxi şi a ajuns pe trotuar. Medicul Cocoană a lăsat maşina peste victimă şi a dat bir cu fugiţii, predându-se a doua zi la Poliţia Rutieră. El a fost arestat preventiv timp de trei luni, însă a fost eliberat de judecători după ce procesul său a fost strămutat la Judecătoria Craiova, în decembrie 2008. De atunci procesul este blocat de avocaţii lui Cocoană, care se folosesc de toate tertipurile legale pentru a prelungi judecata la nesfârşit.

Călătoriile penale ale ucigaşului cu Ferrari: de la ATV la Ferrari, via Corvette

EXCLUSIV Poliţistul care a refuzat şpaga ucigaşului cu Ferrari

EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a încercat să tragă în piept asigurările cu 16.000 de euro



Timişoara: EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a mărturisit: "Îmi pare rău pentru accident!" | 
Timişoara: „Ucigaşul cu Ferrari”, caz tipic pentru justiţia română: vinovatul savurează în lux libertatea, victimele au vieţile distruse | 
Timişoara: Ucigaşul cu Ferrari este acuzat că şi-a pus interlopii să o urmărească pe mama victimei lui | 
Timişoara: Plăcuţă comemorativă pentru victima ucigaşului cu Ferrari în locul în care a fost omorât

Automobilul Ferrari al lui Adrian Cocoană, înainte de accidentul din august 2008
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite