Timişoara sub asediul zăpezii: bucuria copiilor, nervii şoferilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zăpada a acoperit drumurile
Zăpada a acoperit drumurile

Din această după-amiază, ninsoarea a pus stăpânire pe oraş. Bucuria copiilor a devenit coşmarul şoferilor. Cea mai mare parte a populaţiei s-a refugiat la mall, în timp ce conducătorii de autoturisme se luptau cu nămeţii de pe străzi.

Click mai jos pentru FOROGALERII:

GALERIE 1: TRAFIC DE COŞMAR ÎN TIMIŞOARA

GALERIE 2: TIMIŞORENII ÎNGHEAŢĂ DE FRIG ÎN TRAMVAIE

GALERIE 3: Bataie de joc: aproape nicio stradă nu a fost deszăpezită

GALERIE 4: ZĂPADA NECURĂŢATĂ A BLOCAT CIRCULAŢIA

Zăpada a început să cadă abundent în jurul orei 17.00. O oră mai târziu a fost anunţată închiderea primului drum naţional din Banat, Oraviţa-Pojejena, care duce spre Moldova-Nouă. În oraş, utilajele de deszăpezire au intervenit greu, s-a circulat încet, dar drumurile nu au fost aglomerate, astfel că şoferii au avut de ales între a se bucura de frumuseţea zăpezii sau a fi supăraţi pe drumari.

Liviu Rebreanu

Potrivit poliţiştilor de la Dispeceratul Poliţiei Rutiere, nu s-au înregistrat accidente, singura tamponare, fiind una minoră la Lugoj. De asemenea, potrivit pompierilor nu au existat cazuri care să necesite intervenţia lor.

image


Pe drumurile naţionale drumarii au intervenit, dar ninsoarea abundentă şi viscolul au acoperit imediat drumul. „Se circulă foarte greu. Vizibilitatea este redusă”, a spus un şofer care circulă pe drumul Timişoara-Lugoj.

Coşar zăpadă
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite