FOTOREPORTAJ: Aglomeraţia este singura sursă de căldură în tramvaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În tramvaie este aceeaşi temperatură ca şi afară
În tramvaie este aceeaşi temperatură ca şi afară

Ger insuportabil în tramvaiele din Timişoara. Timişorenii spun că, în interiorul tramvaiului, nu e nicio diferenţă faţă de temperatura de afară.

Deşi mulţi dintre timişoreni se gândesc, când văd tramvaiul, că o să scape de gerul de afară, dezamăgirea li se citeşte pe chip imediat. Aici dau peste acelaşi frig insuportabil.


image

După ce că afară este aşa de frig, când urci în tramvai, dai de alt frig. Prefer să nu stau nici pe scaun, care este şi el rece", a spus Ileana Epure, 57 de ani, muncitor.


image

Cu cât tramvaiul este mai aglomerat, cu atât atmosfera pare mai promiţătoare. Geamurile se aburesc, iar temperatura creşte cu câteva grade celsius. „Aglomeraţia produce căldură, ceea ce nu este indicat pentru corpul omenesc. Poţi lua diferiţi viruşi sau poţi contamina pe alţii. Nu este un lucru bun", a spus Raluca Ionescu, 25 de ani, asistent medical.


În tramvaie este foarte frig

Un alt timişorean spune că ar trebui ca în tramvaie să fie la fel de cald ca în firobuze.

Este foarte rece înăuntru. Ar trebui să fie o temperatură ca în firobuze", a spus Pantelimon Humă, 65 de ani, asistent veterinar.

Cei de la RATT spun că instalaţia funcţionează şi că dacă oamenii sunt nemulţumiţi de temperatură, să facă reclamaţii şi se vor lua măsuri.


În tramvaie este aceeaşi temperatură ca şi afară

Probabil călătorii nu simt în tramvai căldura, pentru că afară este foarte frig", a spus Ioan Goia, director RATT.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite