VIDEO Şmecherul cu BMW care a făcut exhibiţionism în stradă riscă doar o amendă de 1.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Locală nu pare prea indignată de gestul bărbatului care şi-a scos penisul în faţa poliţistului local. Autorităţile au anunţat că nu vor depune plângere penală, în timp ce omul riscă o simplă amendă de 1.000 de lei.

„Plângere penală pentru care infracţiune? Gestul omului se sancţionează cu legea 61, şi anume, încălcarea  unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", spune Şeful Poliţiei Locale, Doru Spătaru.

VIDEO EXCLUSIV: Şmecher cu BMW X5, filmat în timp ce şi-a scos penisul la doi poliţişti, în plin centrul Timişoarei

Acesta a explicat că, în cursul zilei de astăzi va primi înregistrarea video de la reprezentanţii ADP, urmând să identifice bărbatul. Mai apoi, Dumitru Cârstea riscă o sancţiune de 1.000 de lei.

Spun că legea nu-i ajută prea mult

Directorul Administraţiei Domeniului Public din Timiş, Liviu Barbu spune că vroia să depună plângere penală împotriva lui Cârstea, însă legea nu-i permite. "Legea este obscură în românia. Nu avem fondul unei plângeri penale. Noi ne-am consultat şi cu avocaţii şi am ajuns la conluzia că singura sancţiune care poate aplicată este pe Legea 61. Regret, dar asta este legea din România", a declarat Barbu.

UPDATE: Şmecherul cu BMW X5, care a făcut exhibiţionism în faţa Poliţiei, e contrabandist de ţigări în Vama Moraviţa


VIDEO: Click pe imaginea de mai sus pentru a vedea cum a făcut interlopul exhibiţionism în faţa poliţiştilor

image

Circ în centrul Timişoarei

Scandalul a izbucnit, joi după-masa, după ce roata X5-ului pe care Dumitru Cârstea îl conducea a fost blocată de către reprezentanţii ADP. Cu câteva minute mai târziu, bărbatul şi-a împodobit bolidul cu o serie de afişe de protest împotriva Poliţiei Locale, pe motiv că l-au sancţionat abuziv.

Roata buclucaşă şi cetăţeanul justiţiar

Conform unei înregistrării video aflată în posesia redacţiei Adevărul de Seară Timişoara, şmecherul exhibiţionist şi-a expus părţile intime şi apoi a folosit un limbaj obscen la adresa poliţistului local care a decis să-i blocheze maşina. Incidentul indecent s-a întâmplat vineri, cu o zi după ce Dumitru Cârstea şi-a lipit afişe de protest împotriva Poliţiei Locale şi a ADP pe maşină.


image

"Am vrut să merg la toaletă şi nu am găsit un loc adecvat", a fost prima explicaţie a lui Dumitru Cârstea. Mai apoi, acesta susţine că cel care l-a instigat a fost poliţistul comunitar, care l-a filmat. "M-a ameninţat că filmează şi am zis să aibă ce să filmeze. Poate e pe invers şi are vreo plăcere să mă vadă", a declarat Dumitru Cârstea. Bărbatul nu consideră că limbajul folosit ar fi fost unul neadecvat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite