Cât costă să fii exhibiţionist în centrul Timişoarei: 1.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răspunsul l-a dat Poliţia Locală. Aceasta a decis că exhibiţionistul Dumitru Cârstea va trebui să plătească 1.000 de lei pentru gestul obscen din centrul oraşului. Avocaţii spun că bărbatul putea fi închis.

În timp ce avocaţii spun că exhibiţionismul comis de bărbatul care şi-a scos organul intim în faţa poliţistului este faptă penală, reprezentanţii Poliţiei Locale au decis să îl amendeze cu 1.000 de lei.

VIDEO EXCLUSIV: Şmecher cu BMW X5, filmat în timp ce şi-a scos penisul la doi poliţişti, în plin centrul Timişoarei

„Ca urmare a vizualizării materialului video în care Dumitru Cîrstea a săvârşit în public gesturi si fapte obscene, adresând cuvinte jignitoare la adresa poliţiştilor locali şi a lucrătorilor ADP, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a persoanei cu amendă în valoare de 1000 lei, conform prevederilor Legii 61/1991 republicată", spun reprezentanţii Poliţiei Locale.

Avocaţii spun însă că Dumitru Cârstea putea fi închis pentru fapta comisă. „Ceea ce a făcut bărbatul în stradă se încadrează la articolul 321 din Codul penal - ultraj contra bunurilor moravuri şi se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani", a declarat avocatul Laura Clipa.

UPDATE: Şmecherul cu BMW X5, care a făcut exhibiţionism în faţa Poliţiei, e contrabandist de ţigări în Vama Moraviţa

image

Click pe poză pentru a vedea video

Bărbatul care acuza autorităţile că i-au blocat roata abuziv, şi-a scos penisul, în timp ce se certa cu un reprezentant al ADP. Conform unei înregistrării video aflată în posesia redacţiei Adevărul de Seară Timişoara, omul folosea un limbaj obscen cu o serie de injurii la adresa poliţistului local. Incidentul s-a întâmplat vineri, cu o zi după ce Dumitru Cârstea şi-a lipit afişe de protest împotriva Poliţiei Locale şi a ADP pe maşină.

Roata buclucaşă şi cetăţeanul justiţiar

Circ în centrul Timişoarei

Scandalul a izbucnit, joi după-masa, după ce roata X5-ului pe care Dumitru Cârstea îl conducea a fost blocată de către reprezentanţii ADP. Cu câteva minute mai târziu, bărbatul şi-a împodobit bolidul cu o serie de afişe de protest împotriva Poliţiei Locale, pe motiv că l-au sancţionat abuziv.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite