GALERIE FOTO: Autostrada Timişoara-Arad, 73% terminată. Ministrul Transporturilor a venit să verifice: „Dacă nu vezi cu ochii tăi, greşeşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autostrada care leagă Timişul de Arad este gata în proporţie fizică de 73%. Cel puţin, asta a constatat ministrul Transporturilor în cea de-a treia vizită pe tronson. Anca Boagiu a declarat că vizitele sale dese se datorează faptului că nu are încredere în constructori.

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a revenit, astăzi, după aproximativ o lună și jumătate de la ultima vizită, pe șantierul Autostrăzii Arad-Timișoara. Şefa de la Transporturi s-a oprit la km 30, unde constructorii i-au o prezentat stadiul lucrărilor.

COMPARAŢIE Ungurii au construit sute de kilometri de autostrăzi. Vezi cum arată Ungaria pe lângă România

„Avem turnat deja 12,5 km cu asfalt şi am făcut o mică comparativă din ultima dată în care 27 mai 60%, la momentul de faţă, stadiul fizic al şanstierului este de 73%. Am lucrăm cu patru staţii de asfalt şi dacă totul continuă ca şi până acum, vremea ne ajută vom dechide la trafic la sfârşitul anului, aşa cum v-am promis", i-au raportat constructorii ministrului.

image

Click pe poze pentru imagini cu vizita ministrului!

Conform acestora, s-au parcurs deja şi primii paşi cu maşina pentru uzură iar  săptămâna viitoare urmează să acopere cei 20 de km de bază.

Şmecherii făcute din pix pe autostrada Vestului: teren evaluat la preţuri diferite de acelaşi expert

„În acest moment, dat fiiind ritmul în care se lucrează, nu numai pe acest contract, pot să spun că planurile pe care noi le-am stabilit, vor fi realizate. Faptul că deja pe acest tronson deja circulăm pe unele secţiuni, pe asfalt, faptul că stadiul fizic a crescut de la 60% la 70 şi la sută de la ultima vizită în şantier, creează premizele că acest tronson va fi dat în finalizare spre sfârşitul anului acesta",a  decalrat Anca Boagiu.

image

Click pe poze pentru imagini cu autostrada în construcţie!

„Experienţa m-a învăţat, după ce am crezut odată în ceea ce mi s-a spus că dacă nu te duci să vezi cu ochii tăi, greşeşti. Motiv pentru care sunt prezentă pe toate şantierele", conchis ministrul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite