„Treasure hunting” prin Timişoara. Studenţii de la Liga AC au găsit comoara oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC) a organizat prima vânătoare de comori pentru studenții de anul 1 din Faculatatea de Automatică și Calculatoare, din cadrul Universității „Politehnica" din Timișoara.

Studenții au fost împărțiți în patru echipe și au pornit din diferite puncte ale orașului, finalul traseului fiind Piața Unirii. Activitatea a fost concepută sub forma unei vânători de comori în care doar deslușirea indiciului primit în fiecare punct și efectuarea unor probe îi puteau duce mai departe. Astfel „bobocii" au parcurs aproximativ 15 km, trecând prin 23 de puncte importante ale orașului, durata totală a traseului fiind de 4 ore.

Cazările în căminele din Timişoara au avut loc fără agitaţia anilor trecuţi. Află care este motivul!

Liga AC a vrut, prin această activitate, să îi ajute pe studenții din anul întâi să se familiarizeze cu orașul în care își vor petrece studenția, să se cunoască mai bine între ei și, nu în ultimul rând, să se acomodeze cu munca în echipă.

Problema cazărilor în Complexul Studenţesc a fost "rezolvată" de rezultatele slabe la Bacalaureat. Vezi aici preţurile şi utilităţile din campusul timişorean!

Distracția nu a lipsit, chiar dacă vremea nu a fost de partea concurenților în unele momente. Aceștia nu s-au demotivat și au dat dovadă de multă voință și ambiție, curiozitatea împingându-i să rezolve indiciile și probele din fiecare punct și să avenseze, pentru a găsi într-un final Comoara Ligii AC.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite